Dimarts 06 juny 2023

Dimarts 06 juny 2023

Compartir

“Ni Guerra que ens Oprimeixi, ni Pau que ens Destrueixi”

Ahir es va commemorar el dia Internacional de les Dones per la Pau i el Desarmament. A Ca la Dona, i organitzat pel grup Dones X Dones, van celebrar els seus trenta anys d’existència. Hi va haver un nombrós col·lectiu de femnistes que van brindar al crit de “Ni guerra que ens destrueixi ni pau que ens oprimeixi”.
L’antimilitarisme està viu i està cuidant que d’una vegada per totes, que les guerres s’eradiquin aquestes terribles guerres, que creen tant de dolor gairebé impossible de curar. Lamentablement sempre les acaben sembrant personatges incontrolats, desproporcionats i psicopates.

Dones X dones va rebre vídeos que es van passar durant la celebració. Salutacions i paraules de força, ànims i esperança. Dones amigues i companyes d´activisme, dones de diferents col·lectius i grups a nivell internacional.

Sempre juntes amb el lema “Ni Guerra que ens Oprimeixi, ni Pau que ens Destrueixi”.

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amada Santos

Amada Santos

Fotoperiodista i Socióloga. Activista Feminista, Defensora DDHH i Cooperant. Presidenta de la XIDPIC.Cat. Co-coordinadora i Editora de La Independent. Coordinadora Internacional a la RIPVG

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Estat Espanyol: Més de cent feministes presenten un manifest a favor de la renda bàsica / La Independent / Notícies gèner

Nota de Premsa 9.09.2010: La Independent ajudarà la societat catalana a avançar en la igualtat

Els homes m’ensenyen el nas (noves masculinitats)