Diumenge 01 octubre 2023

Diumenge 01 octubre 2023

Compartir

Mitjans de Comunicació i Dia de la Visibilitat Lèsbica

La Independent i IDEMTV, organitzen el 25 d’abril l’acte* “L que L. Els mitjans de comunicació i la visibilitat lèsbica” amb In/Out Radio i MasqueLes

Una taula rodona en la que participaran: Carme Porta per IDEMTV, Anna Satchi i Carme Pollina per Inout Radio, i Pilar Muñoz per MasqueLes. Presentarà Tona Gusi de La Independent


 

Serà la cinquena vegada que aquesta jornada pren relevància social i posa sobre la taula la invisible quotidianitat en què viuen les dones lesbianes. Aquesta invisibilitat no millora als mitjans de comunicació. Els tòpics que es recullen, de forma general, sobre el col·lectiu LGTB en els mitjans donen una imatge esbiaixada i poc real, però en el cas de les dones lesbianes, a més, resta en la invisibilitat, la manca d’espai en els mèdia.

 

És per això que La Independent, Agència de notícies amb visió de gènere, i IDEMTV, portal digital de notícies LGTB, organitzem un acte per parlar de la visibilitat de les lesbianes als mitjans de comunicació.

“L que L. Els mitjans de comunicació i la visibilitat lèsbica” és el títol de l’acte* que constarà d’una taula rodona en la que participaran: Carme Porta per IDEMTV, Anna Satchi i Carme Pollina per Inout Radio, i Pilar Muñoz per MasqueLes. Presentarà Tona Gusi de La Independent.

*Serà aquest 25 d’abril a les 19h al Col·legi de Periodistes de Catalunya

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Esther_Vivas

Cuina ‘slow’ per arribar lluny

OPINIÓ Al defensar un altre model d’agricultura i alimentació, pensem sempre en el paper clau...

Diferencies entre l´Enveja i la Gelosia

    La soledad de Munch. Arxiu bloc Claudia Truzzoli OPINIÓ L’ésser humà, tot i...

1 de cada 100 missatges a Twitter fa referència a les dones líders al món empresarial

Per Olatz Silva Rodrigo. AmecoPress L’informe ‘Dones líders al llindar de la visibilitat’ demostra que...