Dilluns 26 febrer 2024

Dilluns 26 febrer 2024

Compartir

Ca la Dona sense casa

Benvolgudes amigues, benvolguts amics,

Ca la Dona, una casa per a dones i grups de dones, estarà durant uns mesos, sense casa. O millor dit, en cases cedides de forma solidària.

L\’Assemblea de sòcies de Ca la Dona, realitzada el dimecres 6 de juliol, va decidir deixar la seu del carrer Casp, 38 per poder fer front a la situació econòmica que, des de fa ja més d\’un any és cada cop més difícil amb les retallades en les subvencions, i que ha fet impossible continuar pagant l\’elevat preu del lloguer.

Com moltes i molts sabeu, estem en el procés de rehabilitació de la finca municipal del carrer Ripoll25 de Barcelona, amb la col·laboració de la UPC-Càtedra UNESCO de Sostenibilitat, l\’Ajuntament, la Diputació i la Generalitat. Un procés llarg i econòmicament costós que fa que hàgim hagut de mantenir-nos més temps del que esperàvem a la casa actual. Serem allà, tot i que només a la planta baixa, a principis del 2012. I esperem aconseguir que es finalitzi la rehabilitació sencera de la finca en un temps raonable.


Marxar de Casp38 ha estat una decisió difícil. Falten pocs mesos per ser a la casa nova, deixar la casa que fa quasi 20 anys que ens acull ens ha provocat moltes emocions. Però la realitat s\’imposa i hem considerat innegociable preservar els llocs de treball i l\’estabilitat del projecte de Ca la Dona. Per poder garantir-ho i assegurar al màxim la viabilitat d\’arribar a Ripoll25 en les millors condicions, ens hem vist forçades a prendre aquesta decisió.

Durant el temps que duri aquesta espècie d\’exili de casa nostra, intentarem funcionar el més unides possible i continuarem totes les activitats en espais provisionals.

Cooperacció (www.cooperaccio.org ) ens lloga, per un preu simbòlic, un espai dins les seves oficines, al carrer Sant Honorat 7, on podrem ubicar les secretaries de Ca la Dona, la Xarxa Feminista i Tamaia.Alhora ens cedeix un magatzem a l\’Hospitalet per guardar totes les coses fins que puguem anar a Ripoll. Al setembre us farem saber els espais de reunió de cadascun dels grups i els espais per actes i assemblees.

Ara estem dedicades a organitzar el trasllat, empaquetant i marcant tot el material, els llibres, els cartells, les pancartes, etc. La data límit per marxar és el 30 d\’agost, però intentarem enllestir tota la feina durant juliol i els primers dies de l\’agost.

Volem agrair molt explícitament i de tot cor el suport i les ofertes d\’acollida que hem rebut per part de la Llibreria Pròleg, del Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison, d\’Entrepobles, de la FAVVB, de Cooperacció…

També volem donar les gràcies a totes les dones per la confiança, el suport, les ajudes econòmiques i les energies que ens han fet arribar!

Bon estiu a totes i tots, i ens retrobem al setembre!

Si vols fer una aportació, pots fer-la al c/c 3025 0001 12 1433361800 de Caixa d\’Enginyer(e)s o al 2100 3205 18 2200303294 de La Caixa

Comi Ca la Dona

Ca la Dona -en trànsit cap a Ripoll25

www.caladona.org 934127161 i caladona@caladona.org

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.
Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Partida de 197.000 euros per programes d’igualtat 2011 segons conveni de L’ICD i l’IM

L’acord  de signatura d’aquest 28 de juny s’inscriu en el conveni-marc de col·laboració que l’Institut Català de...

Grups d’homes o grups mixtos?

    OPINIÓ Hi ha una masculinitat tòxica que està molt present a tot el...

Millorar l’atenció als parts als centres de salut

    OPINIÓ Prevenció i eradicació de la manca de respecte i maltracte durant l’atenció...