Dissabte 25 març 2023

Dissabte 25 març 2023

Compartir

Mallorca: Campionat d’Espanya de tennis de veteranes

Els dies 1 al 6 d’aquest mes de maig ha tingut lloc a Palma de Mallorca, al Beach Club Font de Sa Cala, el Campionat d’Espanya de tennis de veteranes. Prop de Cala Ratjada, 220 dones procedents de diversos indrets de l’Estat espanyol varen participar en les categories de + 40, +50, +60 i +65 anys. La participació de les dones catalanes va ser esplèndida, els quatre equips finalistes de les proves en les categories de +60 i +65 anys van ser catalans i un equip finalista de +50 també.

En les proves de +60 i +65 el C.T. Barcino va fer el doblete i va guanyar al R.C.T. Polo per 4 a 1 i al C.D. Hispà Francès per 2 a 0 respectivament.

La final de les proves de +50 i de + 40 es va haver d’ajornar per la pluja. El jutge àrbitre determinarà el dia i la seu.

Les finalistes de +50 són el R.C.T Barcelona 1899 -guanyador de les 8 últimes edicions- i el CC Villa de Madrid. Les finalistes de la prova +40 són El C.T. Chamartín i el CC Villa de Madrid.

Guanyar o quedar finalista al Campionat d’Espanya significa poder participar al Campionat d’Europa i, si es guanya, participar al Campionat del Món.

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

També et pot interessar