Ameco pRERSENTACION lIBRO

Compartir

Madrid: AmecoPress presenta el llibre: “La formació de gènere com a garantia de qualitat informativa”

L’ obra qüestiona la relació existent entre comunicació i dones amb l’ objectiu de definir i aclarir determinats conceptes que poden resultar confusos en la formació de les noves generacions de periodistes i el tractament informatiu.

La presentació es durà a terme el 30 de novembre, a l’Institut Internacional Americà*

L’Associació Espanyola de Dones Professionals dels Mitjans de Comunicació (AMECO) presenta el llibre “La formació de gènere com a garantia de qualitat informativa”, un recull d’articles en els quals dones especialistes en diverses àrees analitzen en detall aspectes importants a l’hora de comunicar.

L’ obra qüestiona la relació existent entre comunicació i dones amb l’ objectiu de definir i aclarir determinats conceptes que poden resultar confusos en la formació de les noves generacions de periodistes i el tractament informatiu. Les autores destaquen la necessitat d’una formació de gènere per assolir el bon periodisme.

Així mateix, el llibre aborda la importància dels mitjans especialitzats i de la llibertat d’ expressió i medita sobre com els mecanismes de dominació són cada vegada més difícils de detectar.

A l’estudi hi participen Asunción Bernárdez, catedràtica a la Facultat de Ciències de la Informació de la Universitat Complutense de Madrid; Juana Gallego, professora titular de la Universitat Autònoma de Barcelona; Angoixes Bertomeu, docent i llicenciada en Història; María Pazos, llicenciada en Matemàtiques i investigadora, i les periodistes Elena Tarifa, Ana Gaitero, Cruz Morcillo i Sara Lovera.

aMECO PRESENTACION LLEBRE

Els mitjans de comunicació són una finestra oberta a la societat, a través de la qual discorre la realitat però aquesta mai és simple, sinó que és plena de multitud de matisos. Com més gran és el coneixement, rigor i pluralitat, millor serà la manera d’entendre i facilitar  participació a un major nombre de persones.

Foto: arxiu AmecoPress.


Més informació:

El llibre es presentarà el dimarts 30 de novembre i l’entrada serà lliure, fins a completar aforament. Es demana confirmació al correu redaccion@amecopress.net

*(C/ Miguel Ángel, 8) de 18 hores a 20:30 hores

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amada Santos

Amada Santos

Fotoperiodista i Socióloga. Activista Feminista, Defensora DDHH i Cooperant. Presidenta de la XIDPIC.Cat. Co-coordinadora i Editora de La Independent. Coordinadora Internacional a la RIPVG

També et pot interessar