Dijous 30 maig 2024

Dijous 30 maig 2024

Llibre: Sexual Herria d’Itziar Ziga

 Literaldia’12, el festival, organitzat per l’Euskal Etxea, va presentar el llibre d’aquesta periodista i escriptora el passat dijous 12 d’abril a Barcelona. Un llibre que no deixa indiferent ja que Sexual Herria “és una biografia carregada de lluita, de feminisme, de plaer i de compromís”, tal i com podeu llegir al web d’ Euskaletxea

És la tornada de l’autora, Itziar Ziga a la seva pàtria, Sexual Herria, on hi ha tornat després de viure una temporada a Barcelona. La periodista inadaptada, feminista heretge i vedet d’extraradi, Itziar Ziga.  

“Itziar Ziga va créixer en un barri de blocs d’Errenteria entre núvols tòxics i descampats verd fluor. Fins als cinc anys ningú es va adonar que no veia ni la seva ombra, d’aquí potser la seva preferència per albirar entre tenebres. Després de llicenciar-se en periodisme i emigrar a Barcelona, ha transitat pels més precaris treballs que el recentment estrenat mil·lenni reserva a les dones pobres i extraviades. Fins ara no ha aconseguit donar el salt a la prostitució. Una vegada va publicar un article en la prestigiosa revista juvenil You, però mai més la van trucar. Durant tres meravellosos anys va ser reportera en l’extingit periòdic de dones Andra. És vegetariana a taula i omnívora al llit. El feminisme és la seva religió, encara que en això també va sortir heretge”. 

 

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Picture of Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.
Search

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Badalona: també vol espais reservats i serveis d’assistència a la platja

El diumenge 22 de maig, a les 12 hores, tindrà lloc una concentració a la...

A Sant Benet he anat

OPINIÓ En aquests temps complicats i injustos en els que s’ha instal·lat la cultura de...

COO PV impulsa una campanya exigint a Clíniques Pascual l’acatament de la sentència del TS per tracte discriminatori

L’àrea de la Dona del sindicat està coordinant l’enviament de cartes a la gerència de...