Dilluns 05 juny 2023

Dilluns 05 juny 2023

Compartir

Les Lesbianes a Catalunya (LesCat) reclamen els seus drets

“Un cop més, commemorant aquest 26 d’abril, les dones lesbianes sortim al carrer per fer un exercici col·lectiu de visibilitat i per animar a les que encara no ho han fet a viure una vida plena, lliure i honesta envers elles mateixes, el seu entorn i la societat. Perquè la vida està fora de l’armari”. Així comená el manifest del Dia de la Visibilitat Lésbica 2012 elaborat per Lesbianes de Catalunya, col·lectiu coordinat per Paula Alcaide.

En el manifest expliquen per per setè any consecutiu exigeixen al partit de Govern que retiri el recurs d’inconstitucionalitat sobre el matrimoni entre persones del mateix sexe. També recalmen -entre diverses qúestions-  als poders públics que  que no hi ha estudis suficients sobre les dones lesbianes que formin i informin de les  vulnerabilitats, riscos, i les seves conseqüències. És imprescindible i inajornable que se les “inclogui en els estudis i que aquests tinguin en compte la diversitat afectiva i sexual en la nostra societat, evitant judicis morals i fugint d’estereotips socials i culturals”, afirmen.

Llegiu el Manifest ( en castellà)

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Ha mort Françoise Collin, reconeguda pensadora feminista francòfona

Esther_Vivas

En mans de lladres

No hi haurà justicia per a les dones esterilitzades al Perú