Dimecres 21 febrer 2024

Dimecres 21 febrer 2024

Compartir

La Universitat de les Illes Balears premia la recerca en violència de gènere

Convoca, en col.laboració amb l’Institut Balear de la Dona, la quarta edició del Premi d’Investigació sobre Violència de Gènere
La Càtedra d’Estudis de Violència de Gènere de la Universitat de les Illes Balears convoca la quarta edició del Premi d’Investigació sobre Violència de Gènere per a treballs de recerca en aquest àmbit. El premi està dotat amb un import únic de 12.000 euros i s’atorgarà a la millor obra científica, original i inèdita sobre algun tema que concordi amb les finalitats de la Càtedra: la lluita contra la violència vers les dones i les formes per abordar, prevenir-i combatre-la. La convocatòria compta amb el suport de l’Institut Balear de la Dona.

La Càtedra d’Estudis de Violència de Gènere té com un dels seus principals objectius contribuir a la investigació, el coneixement i la difusió dels problemes relacionats amb la violència de gènere. El premi convocat és un instrument fonamental per a la consecució d’aquesta finalitat ja que suposa un estímul per a la investigació en aquest camp.

Els treballs es poden presentar en català o castellà fins al 28 d’octubre i el treball premiat es donarà a conèixer durant el mes de novembre. Les obres es poden elaborar de manera individual o en grup. Es valorarà en igualtat de condicions que els treballs estiguin centrats en l’àmbit de les Illes Balears. El jurat estarà compost per una comissió conjunta formada per tres persones de l’Institut Balear de la Dona i altres tres de la Universitat de les Illes Balears.

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.
Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

CCOO: Nou número de la revista Trabajadora

  La Secretaria Confederal de la Dona de CCOO ha editat un nou número de...

Justícia i reparacions per a dones de Guatemala

 Demecia Yat de Xol. Foto: Mujeres Transformando el Mundo/Rocizela Pérez.     Més d’un any...

Internacional: La Marxa Mundial de les Dones i el Fòrum Alternatiu Mundial de l’Aigua a França

Lluita de dones contra la privatització de l’aigua La Marxa Mundial de les Dones-iniciativa que...