Dilluns 05 juny 2023

Dilluns 05 juny 2023

Compartir

La Independent cada dijous de 21 a 22 h a InOutRadio /La Independent/notícies gènere

 

L’emissora podcast dirigida a les dones www.inoutradio.com emet en streaming un programa setmanal a partir del 16 de febrer del 2012. Les emissions tenen molt bona acceptació per part del públic, que té l’opció de participar en directe en la programació i d’interactuar a temps real amb tots els continguts de l’emissora.

Aquest programa magazine BERENJENALES per InOutRadio conduit per Ana Satchi i Carme Pollina comença a les 21 h amb el comentari d’alguna notícia relacionada amb temes de gènere o LGBT, i, entre les 21 h i les 22 h, inclou un espai en col·laboració amb la redacció de La Independent per tal de comentar els titulars i les notícies editades.

Al programa, que es fa en directe cada dijous de 21.00 a 22.00 h, també hi ha entrevistes, participació de les oients, espais de coaching, de curiositats, etc., temes sempre relacionats amb les dones.

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Les pensadores del segle XX

El MARESME: dramatització radiofònica del conte: La Bella Dorment del bosc / La Independent / Notícies gènere

Abus Sexual Infantil a l’Argentina: “D’aixó no se’n parla”*