Gisella libro

Itàlia: Gisella Evangelisti presenta el seu llibre “Dalla corba del fiume all’ improvviso” / La Independent / Notícies gènere

“Tot d’una, des de la corba del riu” (Dalla corba del fiume all’improvviso) és el nom d’un interessant llibre que tracta temes relacionats amb la dona, la interculturalitat, els drets humans i del medi ambient. Escrit per Gisella Evangelisti, antropòloga i comunicadora, col·laboradora habitual de La Independent i membre de la Xarxa Internacional de Dones Periodistes i Comunicadores de Catalunya (XIDPICCAT), serà presentat a Roma, Itàlia, aquest desembre.

 

“Es tracta d’una edició italiana actualitzada d’un llibre que ja vaig publicar a Lima, Perú. Una novel·la basada en la història real d’una dona pionera en l’educació bilingüe dels pobles indígenes dels Andes i Amazònia”, diu Evangelisti que en diverses temporades de la seva vida ha viscut i estudiat en aquestes comunitats.

El cor de la història de Marianna, protagonista de la novel·la, és l’Amazones. Ella viu entre l’esperança i la desil·lusió en un Perú on es produeix l’auge del petroli, l’or i la coca. Un desenvolupament depredador que pot destruir el planeta i portar-lo a la ruïna si no canvia les seves fonts d’energia i patrons de consum.

S’espera que el llibre es publiqui pròximament a Espanya i a França.

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Drina Ergueta

Drina Ergueta

Periodista y antropóloga. Comunicación y feminismo son sus temas predilectos desde hace más de una década. Articulista en medios bolivianos y portales feministas de España/México.

També et pot interessar