Diumenge 03 març 2024

Diumenge 03 març 2024

ICD: Acció de sensibilització a les xarxes socials: “Per una Catalunya lliure de violències sexuals. #JOTAMBÉ”

 

L’Institut Català de les Dones (ICD) posa en marxa l’acció de sensibilització a les xarxes socials Per una Catalunya lliure de violències sexuals. #JOTAMBÉ en el marc de la commemoració del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones.

Demanen la implicació en aquesta acció de sensibilització a les xarxes socials, a través de la qual des de l’ICD se sumen, acompanyen i posen en valor la iniciativa de moltes dones a nivell internacional que amb molta valentia han fet un pas endavant i s’han atrevit a denunciar públicament les violències sexuals amb l’etiqueta #MeToo.

Amb aquesta iniciativa també manifesten el reconeixement que fan des de les institucions de les violències sexuals amb tota la seva magnitud, així com la seva implicació en la resposta amb els recursos de la Xarxa d’atenció i recuperació integral a les dones que pateixen violència masclista.

Per participar en l’acció de sensibilització a les xarxes socials Per una Catalunya lliure de violències sexuals. #JOTAMBÉ, es pot descarregar alguna de les imatges del web, fer-se una fotografia amb ella i compartir-la per les xarxes socials amb l’etiqueta #JOTAMBÉ i anomenant l’@icdones.

des de l’ICD esperen que es comparteixi aquesta idea i es demana la màxima difusió.

El material per a l’acció de sensibilització a les xarxes socials Per una Catalunya lliure de violències sexuals. #JOTAMBÉ ha estat realitzat en col·laboració amb l’entitat experta Creación Positiva.

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.
Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

L’equip juvenil femení del BM La Roca a semifinals del campionat d’Espanya

L’equip juvenil femení del BM La Roca ha assolit l’accés per a disputar les semifinals...

Sant Antoni de Vilamajor: PEAK OIL, TEMA PERSONAL O PROBLEMA SOCIAL?

A Llinars del Vallès, el passat dia 1 de març el físic i investigador del...

Maria Rosa Nogué

Les Ulleres Lila de la Gemma Lienas

OPINIÓGemma Lienas, flamant premi Sant Joan-BBVA de novel·la per la seva obra “El fil invisible”...