Dilluns 20 març 2023

Dilluns 20 març 2023

Formació sobre violència masclista / La Independent / Noticies Gènere

L’Institut Català de les Dones ofereix formació sobre violència masclista a les entitats de dones de Girona amb la col·laboració dels Serveis d’Informació i Atenció a les dones (SIAD). S’han iniciat aqquest 12 de desembre a Salt una sèrie de sessions de formació sobre violència masclista dirigides a membres de les entitats de dones de les comarques de Girona.

L’objectiu és que les dones que formen part del teixit associatiu que treballa per la igualtat d’oportunitats puguin tenir més eines per acompanyar altres dones que es troben travessant situacions de violència masclista i s’adrecen a les entitats de dones per trobar-hi suport i informació.

Algunes associacions de dones, malgrat no es dediquin a atendre situacions de violència masclista i tinguin una activitat més dirigida a la dinamització comunitària, són en molts casos els referents de les dones de la seva localitat quan donen el primer pas per sortir d’una situació de violència masclista.

La formació, que comença aquest mes de desembre, consistirà en 6 tallers, de tres hores de durada, on s’oferiran eines per aprofundir en la detecció de la violència masclista i informació sobre recursos. S’ha organitzat amb la col·laboració del SIAD Gironès-Salt i l’Àrea d’Integració i Convivència del municipi. Clourà la sessió la coordinadora territorial de l’ICD a Girona, Fina Surina.

Els següents tallers tindran lloc a les poblacions de Calonge, Ripoll, Banyoles, Girona i Santa Coloma de Farners.

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amada Santos

Amada Santos

Fotoperiodista i Socióloga. Activista Feminista, Defensora DDHH i Cooperant. Presidenta de la XIDPIC.Cat. Co-coordinadora i Editora de La Independent. Coordinadora Internacional a la RIPVG

També et pot interessar