Dimecres 29 març 2023

Dimecres 29 març 2023

Compartir

Europa – Portugal: Trobada Europea de Famílies LG / La Independent / Notícies gènere

La International Gai & Lesbian Association -ILGA- de Portugal organitza la 4a trobada europea de la NELFA –Network of European LGBT Families Associations- del 15 al 18 d’octubre. Ja s’han obert les inscripcions i comptarà amb conferències, trobades i activitats diverses per les famílies de mares lesbianes i pares gais.

 

 

 

Aquestes trobades pretenen visibilitzar les famílies de lesbianes i gais, així com debatir temes de preocupació comuna com les diferents legislacions en matèria d’adopció o inseminació, l’educació dels fills i filles en la diversitat i l’encaix a les escoles, les propostes polítiques a fer als diferents països de la UE… així com compartir espais i estratègies.

Aquestes trobades volen reunir famílies de molt diversos orígens i de diferents països per a tenir un l’intercanvi d’experiències. La Primera trobada, en la que es va constituir la junta de la NELFA, es va fer a París, la segona va ser l’any 2012 a Catalunya.

Més informació 

 

 

 

 

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

També et pot interessar