Dimecres 24 abril 2024

Dimecres 24 abril 2024

Compartir

Estat: Malasmadres i DKV se’n van de gira amb “L’hora de cuidar-se” al costat de Rozalén

Per Redacció AmecoPress

“Malasmadres On Tour L’Hora de Cuidar-se”, la gira del Club de Malasmadres i DKV, torna el 2022 amb magnificència, amb parades en quatre grans capitals de l’Estat espanyol: Màlaga, Madrid, València i Barcelona.

En aquesta ocasió, el tour que lidera Laura Baena, fundadora del Club de Malasmadres, compta amb una convidada molt especial, la cantant Rozalén, que interpretarà el tema “Jo no renuncio”, compost per al projecte activista de DKV “Cançons per als que no volen escoltar”, des d’on s’utilitza el poder emocional de la música per conscienciar sobre problemes socials i que en aquesta ocasió se centra en la causa dels drets i la salut física i emocional de les dones.

Aquest projecte ha nascut gràcies a la col·laboració amb DKV, empresa amb què el Club de Malasmadres col·labora des de fa quatre anys a través del seu projecte “L’hora de cuidar-se”.

“El nostre tour és una declaració d’intencions perquè la M de Mare no aixafi la M de Dona. El 2022 volem unir les Malasmares, volem Malamadrear i convertir aquests esdeveniments en moments d’autocura i empoderament femení”, va assegurar ahir Laura Baena, durant la presentació de l’esdeveniment, que va tenir lloc a Madrid.

Laura i Rozalén han treballat mà a mà a la lletra de la cançó “Jo no renuncio”, un veritable homenatge a totes les dones i les Malasmadres, que l’artista interpretarà en cadascun dels quatre esdeveniments. “Solen ser les dones les que han de renunciar als seus somnis, a les seves vides, per totes les dificultats: conciliació, bretxa salarial, sostre de vidre…per això és tan important que empreses com DKV es mulin i s’impliquin en projectes així”, va apuntar Rozalén, guanyadora del Goya a la millor cançó original amb “Que no, que no” de la pel·lícula d’Iciar Bollaín “El casament de Rosa“.

DKV va llançar el 2021 el seu projecte “Cançons per als que no volen escoltar”, una campanya de conscienciació a través de la música. L’any passat, el projecte es va centrar en l’activisme mediambiental i ara Rozalén és l’activista que ha creat el tema musical “Jo no Renuncio”, on parla de la importància de l’autocura, de prioritzar-se i d’estar bé una mateixa per poder estar bé amb els altres. Sota el lema “Menys renúncia, més música”, DKV ha desenvolupat, a més de la cançó, un minidocumental en format entrevista entre Rozalén i Laura Baena, en què, a més de parlar sobre els rols i la situació de les dones i com els afecta el seu estat físic i emocional, expliquen el procés creatiu de la cançó.

El xou

El xou comptarà també amb Patricia Ramírez, que impartirà un petit taller sobre salut mental a cadascuna de les parades de Malasmadres On Tour. Patricia oferirà eines i consells molt pràctics per millorar la salut de totes les assistents.

L’humor serà protagonista de Malasmadres On Tour, a través del monòleg inicial de Laura Baena, amb quinze minuts en què desmitifica la maternitat i riu dels seus intents fallits de ser bona mare. L´esdeveniment també compta amb la col·laboració d´Impromadrid, companyia especialitzada en la improvisació teatral, amb més de 20 anys d´experiència. Les entrades es podran obtenir amb antelació a cada esdeveniment totalment gratuït. Estara a Barcelona el 17 de novembre.

Foto: AmecoPress, Malasmares

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Search

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

La misogínia descobreix polítics en campanya electoral boliviana

Les demandes de gènere, principalment el rebuig a la violència masclista, és una de les...

Article de l’Associació La Frontissa de Vilanova i la Geltrú: “8 de març. ARA MÉS QUE MAI”

Article a La frontissa L’origen del Dia Internacional de la Dona Treballadora, que ara s’anomena...

Madrid: Jornades a La Casa Encendida: Comunicació i Gènere

Per segon any consecutiu, la Red Internacional de Mujeres Periodistas y Comunicadoras (RIMPYC) – Red...