Diumenge 28 maig 2023

Diumenge 28 maig 2023

Compartir

Estat espanyol: “Els amors”, tema del vídeo del minut 2016 / La Independent / Notícies gènere

La convocatòria del concurs Vídeo del minut 2016 crida a participar en aquesta creació coral “on la suma de totes les mirades acabi confluint en la construcció d’un document plural i col·lectiu”.

 

 

Es tracta d’una invitació a totes les dones: perquè registrin en format audiovisual aquells aspectes de la seva realitat, que les signifiquen com subjectes, i participin en la confecció d’un film col·lectiu que reculli les diverses percepcions, visualitzacions i discussions al voltant del tema dels amors.

“El concepte monolític d’amor està sent creuada de significats diversos en el context de la renovació de categories que orienten i alimenten les transformacions de les societats contemporànies”, assenyala la convocatòria que es fa a nivell estatal i que aquesta coordinada per Trama, on participa des de Catalunya Drac Màgic.

Les condicions del concurs estableixen*: Estar realitzada per dones, sense limitacions d’edat ni nacionalitat; Cenyir-se al tema proposat en la convocatòria; La durada ha de ser d’un minut; Realitzada en un pla seqüència; Incloure un pla, afegit al final, on figuri el nom i el lloc de residència de cada autora, en cada obra que es presenti; i lliurar una còpia en format digital (fitxers amb extensió .mov i .mp4 preferentment).

*Termini de lliurament: 10 abr 2016

Podeu lliurar-lo en qualsevol de les seus de TRAMA o via WeTransfer a mostra@dracmagic.cat.

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Drina Ergueta

Drina Ergueta

Periodista y antropóloga. Comunicación y feminismo son sus temas predilectos desde hace más de una década. Articulista en medios bolivianos y portales feministas de España/México.

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Game Over*

Oaxaca. Mèxic: Mor “Na Rosita”, icona de la reconstrucció després del sisme a Oaxaca / La Independent / Notícies Gènere

Regressió històrica de l’Estat del benestar i dels drets humans a Catalunya