Marta Aura Simón Guevara y Rubén Rojo Aura

Compartir

Estat espanyol – Méxic: La pel·lícula hispanomexicana Coraje premiada al “Guadalajara Construye” del FICG 2020 / La Independent / Notícies Gènere

La pel·lícula Coraje dirigida per Rubén Rojo Aura ha estat triplement premiada a la secció “Guadalajara Construye” del Festival Internacional de Cinema de Guadalajara.

 

Marta Aura, Simón Guevara i Rubén Rojo Aura

La pel·lícula, coproducció de Mago Production amb les mexicanes Apapacho Films i Cinema226, ha rebut el premi dels estudis Churubusco valorat en 500.000 MXN (gairebé 20.000,00 €) per a serveis de postproducció i un màster DCP. També ha aconseguit el premi de l’empresa de so i música OA valorat en 140.000 MXN (uns 5.400,00 €), i finalment, l’empresa Màrqueting Movie Runner va triar Coraje per a analitzar i assessorar-ne el
projecte.

La pel·lícula de Rubén Rojo Aura està protagonitzada per Marta Aura i Simón Guevaramare i germà del director, interpretant a una actriu que, en la vellesa, enfronta el retorn del seu fill a casa seva després d’anys sense cap relació, mentre la seva carrera és amenaçada per una imminent ceguesa.

Aquest llargmetratge entre la ficció i la realitat té altres noms de dones: Gris Jordana, AEC, per a la Direcció de Fotografia i Ariadna Ribas com a editora.


(Veieu tot el palmarès del festival )

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

També et pot interessar