Dijous 25 abril 2024

Dijous 25 abril 2024

Compartir

Estat espanyol: La FeSP llança una enquesta estatal per a dones periodistes i periodistes freelance

L’enquesta servirà per a identificar necessitats laborals i formatives de les professionals de la informació, així com de periodistes, dones i homes, que exerceixen com freelance.

La Federació de Sindicats de Periodistes-FeSP ha llançat una enquesta per a conèixer l’impacte de la pandèmia en la situació laboral i professional de dones periodistes i periodistes freelance a nivell estatal, així com per a identificar possibles necessitats formatives, principalment pel que fa a eines TIC, que puguin ajudar a millorar la seva ocupabilitat i la seva adaptació al nou entorn digital i a les noves formes de treball en remot.

Aquesta enquesta és una de les accions contemplades dins del projecte de digitalització que la FeSP desenvolupa amb el suport financer de la Unió Europea, i en col·laboració amb la Federació Europea de Periodistes (FEP), en el marc dels Fons d’ajuda Covid per a la recuperació dels Sindicats a nivell europeu, sent un dels objectius principals del projecte la millora de la situació laboral i professional de les dones periodistes i dels i les professionals freelance, que s’ha vist visiblement afectada després de la pandèmia.

Aquest és l’enllaç per a contestar l’enquesta, que es pot completar en 3 minuts (cal omplir-la i enviar abans del 18 d’octubre).

altIlustracio: Marta Vilches publicat a Capçalera

Amb els resultats de l’enquesta es farà un informe que es distribuirà a nivell estatal i europeu, i serviran  per a una oferta formativa en línia específica per a periodistes que tindrà lloc al novembre i desembre d’enguany.

[+info a FeSP : ENQUESTA

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Julia López

Julia López

Periodista, amb més 40 anys d’experiència en el món de la comunicació i com a redactora de mitjans. Co-fundadora i coordinadora de l’Associació Món Comunicació (AMC).
Search

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Barcelona: CURS 6 beques per al curs “I saperi delle donne” / La Independent / Notícies gènere

Dins del Programa Intensiu Erasmus (Erasmus-IP), en el qual participen el Seminari Filosofia i Gènere...

“Hem posat l’estigma que pateixen les persones amb VIH al centre de l’agenda política”

  Mercè Meroño, presidenta del Comitè 1er de Desembre (plataforma unitària d’entitats en l’àmbit del...

Cantabria: La “Comisión Permanente del Consejo de la Mujer de Cantabria” presenta la dimisió

Com a conseqüència de les mesures adoptades pel Consell de Govern de Cantàbria en data...