Thursday 13 June 2024

Thursday 13 June 2024

Compartir

Estat espanyol: La FeSP llança una enquesta estatal per a dones periodistes i periodistes freelance

L’enquesta servirà per a identificar necessitats laborals i formatives de les professionals de la informació, així com de periodistes, dones i homes, que exerceixen com freelance.

La Federació de Sindicats de Periodistes-FeSP ha llançat una enquesta per a conèixer l’impacte de la pandèmia en la situació laboral i professional de dones periodistes i periodistes freelance a nivell estatal, així com per a identificar possibles necessitats formatives, principalment pel que fa a eines TIC, que puguin ajudar a millorar la seva ocupabilitat i la seva adaptació al nou entorn digital i a les noves formes de treball en remot.

Aquesta enquesta és una de les accions contemplades dins del projecte de digitalització que la FeSP desenvolupa amb el suport financer de la Unió Europea, i en col·laboració amb la Federació Europea de Periodistes (FEP), en el marc dels Fons d’ajuda Covid per a la recuperació dels Sindicats a nivell europeu, sent un dels objectius principals del projecte la millora de la situació laboral i professional de les dones periodistes i dels i les professionals freelance, que s’ha vist visiblement afectada després de la pandèmia.

Aquest és l’enllaç per a contestar l’enquesta, que es pot completar en 3 minuts (cal omplir-la i enviar abans del 18 d’octubre).

altIlustracio: Marta Vilches publicat a Capçalera

Amb els resultats de l’enquesta es farà un informe que es distribuirà a nivell estatal i europeu, i serviran  per a una oferta formativa en línia específica per a periodistes que tindrà lloc al novembre i desembre d’enguany.

[+info a FeSP : ENQUESTA

Compartir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Picture of Julia López

Julia López

Periodista, amb més 40 anys d’experiència en el món de la comunicació i com a redactora de mitjans. Co-fundadora i coordinadora de l’Associació Món Comunicació (AMC).
Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

L’alt preu de la pobresa

OPINIÓ El 3 d’abril, en un acte solemne, l’Ajuntament de Barcelona presentava el Pla...

Euro-Mediterrània: Les dones construeixen societats inclusives / La Independent / Notícies Gènere

En el marc de les conferències 2018 de la Unió per a la Mediterrànies (UpM)...

Oblidar el seu dolor canviant de canal

Almenys 1650 persones han perdut la vida aquest any en l’intent de creuar la...