Lola absolució

Compartir

Estat Espanyol – Italia: Campanya Lola absolució! Totes som Lola! / La Independent / Notícies gènere

Lola Gutiérrez, Delegada Sindical de la Confederació General del Treball (CGT) a la Diputació de Barcelona i activista en pro dels drets de les persones migrants, serà jutjada a Grècia el 18 de desembre (després que el judici previst inicialment el 23 de novembre fos postposat). Està encausada en dos delictes penals que podrien suposar una condemna de fins a 10 anys de presó, per intentar ajudar a un noi migrant, que portava més d’un any aturat al país hel·lènic, a sortir del país el novembre del 2016.

 

S’ha iniciat la campanya per l’absolució de l’ activista i per la fi de la criminalització de la solidaritat. L’ organització demana penjar “les vostres fotografies a les xarxes amb les següents etiquetes: #LolaAbsolució #LolaAbsolución #FreeLola amb el missatge: Per l’absolució de la Lola i contra la criminalització de la solidaritat!”.

“Per a nosaltres, la Lola no ha comès cap delicte, perquè en cap cas creiem que s’hagi de considerar un delicte la solidaritat amb les persones migrants, i és per això que reclamem la seva lliure absolució i la fi de la criminalització de la solidaritat”.

Per això, de cara al judici, que tindrà lloc el 18 de desembre, enceten aquesta campanya de suport a la Lola recollint –abans d’aquesta data- el màxim nombre d’adhesions.

 

Més informació:
CGTDiba
Twitter

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Drina Ergueta

Drina Ergueta

Periodista y antropóloga. Comunicación y feminismo son sus temas predilectos desde hace más de una década. Articulista en medios bolivianos y portales feministas de España/México.

També et pot interessar