Periodistasparamos

Compartir

Estat espanyol: dones periodistes convoquen a la vaga el 8 de març / La Independent / Notícies gènere

Dones periodistes de diferents mitjans i d’arreu de l’Estat espanyol s’han reunit per consensuar els punts bàsics d’un manifest ( #LasPeriodistasParamos) i unes indicacions amb què animen a totes les seves companyes a sumar-se a la vaga.

 

 

 

Entre les diverses propostes del Comunicat que han emés hi ha que: cada periodista es mobilitzi com pugui i vulgui; els temes a publicar el dia 8 se signin amb la signatura genèrica del mitjà; fer una llista de Twitter* amb els comptes de totes les periodistes que vulguin sumar-s’hi i cobrir la vaga en les xarxes socials.

 

 

imatge 8 de març 2018

 

 

Pel que fa al Manifest “Les periodistes ens aturarem el 8 de març” ( #LasPeriodistasParamos)expliquen les impulsores de la inicativa que han fet un esforç de concisió i també perquè el major nombre de dones dels mitjans de comunicació, agències i gabinets s’hi puguin sentir representades i signar-lo**.

Expliquen també que el dilluns al migdia comptaran les adhesions per encapçalar el manifest amb el nombre de dones que el subscriuen i que dimarts el difondran públicament per intentar que mitjans i agències es facin ressò. En qualsevol cas, després de dilluns es podrà seguir subscrivint.

La lectura del Manifest es farà a les 12h 30m el 8 de març a la Plaza Callao.

*Si vols sumar-te escriu a lasperiodistasparamos@gmail.com

**Enllaç curt directe a la signatura del manifest

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

També et pot interessar