Dissabte 18 maig 2024

Dissabte 18 maig 2024

Estat Espanyol: 7N cap a la Marxa / La Independent / Notícies Génere

A la recta final de la Marxa a Madrid del 7N per l’eradicació de la violència masclista, s’estan organitzant centenars d’autocars d’arreu de l’estat espanyol. Per aquesta trobada, des de les organitzacions de dones participants, s’ha donat un bon exemple de gestió política i solidària: les dones que no puguin pagar-se el viatge reben ajuda per a poder realitzar-lo, ja que n’hi ha que es troben en situacions precàries que necessiten aquesta ajuda i així ho han comunicat.

 

 


Es parla des de tots els col·lectius participants que a partir d’7N i de l’apoderament que suposarà la gran marea negra i violeta, res serà igual, i que l’estat i els governs de torn s’ho pensin i actuïn, ja que les dones no consentiran més aquesta violència masclista #NIUNAMENOS.

 

 

 

7n todas a Madrid

 Des de Catalunya i en concret des de Barcelona, Novembre Feminista, (campanya on participen un gran nombre de grups de dones) està gestionant la sortida d’autobusos a Madrid. Han participant en les assemblees preparatòries, l’última aquest passat dissabte a Madrid. El dimecres 21 d’octubre, a Ca la Dona, s’ha fet una trobada informativa, comunicant la necessitat que el 29 d’octubre s’hauria d’haver tancat la inscripció en els autocars per poder gestionar-lo adequadament.

Informacions:

 

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Picture of Amada Santos

Amada Santos

Fotoperiodista i Socióloga. Activista Feminista, Defensora DDHH i Cooperant. Presidenta de la XIDPIC.Cat. Co-coordinadora i Editora de La Independent. Coordinadora Internacional a la RIPVG
Search

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Alacant: Jornada “La igualtat en l’educació i en la cultura: procés i diàleg”

La Plataforma Feminista i l 8217 Associació Cultural Sorámbulas d 8217 Alacant amb la...

Barcelona – Catalunya: Diumenge 13N, Bloc feminista a les Fonts de Montjuïc de Barcelona / La Independent / Notícies gènere

Oberts expedients a més de 400 ajuntaments el Parlament ja coneix la querella contra la...

Diversos Col·lectius de Dones diuen: NO COSIREM LES VOSTRES RETALLADES. VOLEM PA I VOLEM ROSES!

8 DE MARÇ 2012 Dia Internacional de les lluites pels drets de les dones Manifestació...