viernes 21 junio 2024

viernes 21 junio 2024

Compartir

Uruguai: Advocacia Espanyola i AECID, Organitzen curs sobre violència de gènere / La Independent / Notícies gènere

El curs sobre violència domèstica i de Gènere, que es celebra del 21 al 25 de setembre a Montevideo, organitzat per l’Agència espanyola de Cooperació Internacional i pel Consell de l’Advocacia Espanyola, té com a finalitat aportar a les i els assistents una visió sobre la necessitat de mecanismes institucionals de prevenció, atenció i seguiment de les víctimes de violència de gènere, acompanyats de protocols d’actuació de totes les institucions implicades.

 

El seminari dirigit a capacitar advocades i advocats, jutges i fiscals, és un indicador de paràmetres en la formació de qualitat, eficàcia i immediatesa a les víctimes.

Participen en el curs, la consellera de l’Advocacia Espanyola i membre de la subcomissió de Violència sobre la Dona del Consell General de l’Advocacia Margarita Cerro; els advocats i membres de la subcomissió Ramiro Guinea Segura i Patricia López Arnoso; Isabel Tarazona Lafarga, Subdirectora general d’Organització i Coordinació Territorial de l’Administració de Justícia del Ministeri de Justícia; Manuel de l’Església, director del Centre de Formació de la Cooperació Espanyola a Montevideo; Jané Manso, advocada de l’Organització Nacional de Bufets Col·lectius de Cuba; July Zabaleta, directora de la divisió de polítiques de gènere del Ministeri d’Interior de l’Uruguai; María Elena del Carme Ceballos en representació del Consell Nacional de la Judicatura de l’Equador.

Cerro ha destacat, que l’eradicació de la violència és competència de tota la societat i per entendre és fonamental aprendre. Va dir que: “La base de la violència sobre la dona està en la desigualtat i és important conèixer els mecanismes d’actuació dels diferents països”.

Compartir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

25N 2014 “Mujeres libres para una vida digna”

Fotos: Gatamaula,Angels Pujol,Montse Pineda Se han convocado muchas concentraciones y manifestaciones con motivo del...

La BBC condemnada a readmetre a la presentadora Miriam O’Reilly de 53 anys

“ No dubtem que les dones de més edat afronten especials desavantatges en els...

Tarragona, El Vendrell i Valls: cap perfil psicopatològic específic justifica la violència masclista / La Independent / Notícies gènere

No hay traducción disponible Segons l’estudi Violència masclista i malaltia mental, repercussió en el tractament...