lunes 05 junio 2023

lunes 05 junio 2023

Compartir

Un 32% més d’inscripcions al programa “Vacances en Família”

Una de les novetats destacades del programa són els ajuts afegits de què gaudiran les famílies nombroses i monoparentals, ja que se’ls aplicarà un 10% de descompte sobre el preu del programa.

Aquest programa ofereix a les famílies residents a Catalunya amb fills menors de 18 anys la possibilitat de fer  vacances a bons preus en albergs de la Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya (Xanascat).

El programa té l’objectiu de facilitar que els membres de la família passin junts un temps de lleure coneixent  Catalunya.

El programa ha registrat una participació des del seu inici de 17.929 famílies (1.150 de les quals eren nombroses i 239 monoparentals) i 52.231 persones, que han generant un total de 221.547 pernoctacions. 

El nombre de famílies preinscrites en aquesta ocasió ha estat de 8.985, és a dir, 2.150 més que a la primera convocatòria del 2011 (+32%), corresponents a un total de 33.297 persones. Les opcions més demanades han estat: alberg de Coma-ruga a finals d’agost, alberg de Salardú a principis d’agost, alberg de Núria a mitjan maig, alberg de l’Escala a mitjan abril, i alberg d’Altafulla al pont de Setmana Santa.
 
Les famílies preinscrites en aquest primer sorteig del programa podran consultar a partir del 24 de febrer, si han obtingut places i en quin torn i alberg han estat assignades, a través del web www.xanascat.cat.
 
Es farà un segon sorteig el 25 de juliol, en què se sortejaran les 18.938 places restants, corresponents a les famílies que gaudiran de l’estada entre el setembre i el febrer del 2013.

En aquesta edició s’hauran ofert un total de 40.161 places, que podran beneficiar a 7.802 famílies, 3.905 més de les que es van oferir durant l’edició del 2011.

 
 

Compartir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

El sexo como expresión del poder

7 d’octubre: PREMI NOBEL PAU 2011. Cal tenir en compte les dones

Presentació de l’Associació de Dones Investigadores i Tecnòlogues a Catalunya