jueves 25 abril 2024

jueves 25 abril 2024

Compartir

Txell Feixas, Premi Nacional de Periodisme i Mitjans de Comunicació

Per Francesc Farré / Col·legi de Periodistes de Catalunya

Txell Feixas, periodista col·legiada, guanya el guardó de la Generalitat de Catalunya pel seu rigor, valentia i compromís en la cobertura de conflictes.

El govern de la Generalitat de Catalunya ha reconegut el seu rigor, valentia i compromís en la cobertura de conflictes. El jurat també ha destacat la seva excel·lència professional i dedicació per visibilitzar el paper de les dones en les àrees on ha treballat.

La periodista col·legiada Txell Feixas ha estat distingida amb el Premi Nacional de Periodisme i Mitjans de Comunicació atorgat pel govern de la Generalitat de Catalunya. Aquest reconeixement, que es lliurarà en una cerimònia programada per al dilluns 22 de gener al Casino de l’Aliança del Poble Nou, destaca la trajectòria professional de la periodista, caracteritzada pel seu rigor, valentia i compromís en el món del periodisme.

El jurat, format per experts del sector, ha subratllat la dedicació de Feixas en la cobertura de conflictes i la seva habilitat per abordar temes complexos. El premi no només reconeix la seva excel·lència professional, sinó també el seu compromís en la visibilització del paper crucial de les dones en les àrees on ha treballat. El seu esforç per donar visibilitat a les veus silenciades ha estat fonamental per comprendre millor els contextos i les realitats que envolten aquestes zones.

Feixas és també autora dels llibres “Aliades: les nenes de Xatila desafien les regles del joc” i “Dones valentes : lluites femenines i feministes a l’Orient Mitjà”. Podeu demanar-los en préstec a través del Centre de Documentació Montserrat Roig del Col·legi de Periodistes de Catalunya (documentacio@periodistes.cat).

Altres guanyadors d’aquest premi han estat Marc Giró (Premi Nacional de Comunicació), la plataforma 3cat (Premi Nacional de Comunicació Publicitària i Corporativa) i l’editorial Grup Gavarres (Premi Nacional de Comunicació de Proximitat).

Compartir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Texto de apoyo de la comisión de Feministas Indignadas (Barcelona?) en apoyo a la comisión de feminismos de la Puerta del Sol (Madrid)

Este texto nace de la tristeza y la rabia que nos ha producido la instrumentalización...

México: Confían en aprobación de ley que protege a defensoras de DH

“Abona a cumplimiento de recomendaciones internacionales” Organizaciones de periodistas y defensores de Derechos Humanos (DH)  calificaron...

Declaración Calala: En defensa de los derechos humanos de las mujeres y de las mujeres que los defienden

• La violencia de género es la violación de derechos humanos más generalizada, socialmente más...