sábado 10 junio 2023

sábado 10 junio 2023

Compartir

País Valencià: L’agenda cultural AFÁN DE PLAN / La Independent / Notícies gènere

No hay traducción disponible

AFÁN DE PLAN és l’única agenda cultural digital íntegrament en català a València,  que van fer nàixer al novembre de 2010 dues joves germanes valencianes, amb la idea de treballar dia a dia en favor de (re)construir un paisatge cultural maltractat i ignorat durant dècades pels malgoverns de torn, i que ara manté només una d’elles, Vanesa.

 

logo-afan-de-plan-agenda

És un pont a través del qual poder accedir a les diferents propostes de professionals del món de la música, el disseny, el teatre, la dansa, l’art, el cinema, la literatura…, entre altres disciplines, des de les seues cinc seccions (Més plans, Calendari, Entrevistes, Ressenyes i Notícies), prioritzant, sempre, el caràcter social de l’oferta i la presència equànime de dones i homes dins del panorama cultural valencià.

 

 

encarna-sant-celoni

Encarna Sant-Celoni (Foto: Cristina Viñas)

 

Afan de Plan diu, en una de les darreres actualitzacions edita una entrevista: “Hem parlat amb l’escriptora, lingüista i traductora valenciana Encarna Sant-Celoni i Verger, qui acaba de rebre la Lletra Lila 2016 de l’AELC pel seu compromís amb la igualtat de gènere i la seua trajectòria literària. Una entrevista molt interessant que va més enllà del 8 de març!”

 

Compartir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

LA PLATAFORMA 7N PIDE A LA SUBCOMISION DE VIOLENCIA DE GÉNERO CONCRECIÓN

Homenatge a l’actor i gestor cultural Andreu Solsona

La Huelga Feminista llama a una gran movilización el 8-M