sábado 13 abril 2024

sábado 13 abril 2024

Compartir

País Valencià: Continua la campanya contra la publicitat de prostitució

Intersindical Valenciana va denunciar a la Direcció General de Familia i Dona l’existència, en diferents punts de les carreteres del país valencià, de cartells publicitaris del prostíbul “sala Glamour”, on un cos nu d’una dona ofereix “un luxe al teu abast”.

La Generalitat Valenciana informà a Intersindical que realitzaria els tràmits escaients per a procedir a la seua retirada. I, certament, feu retirar fa uns dies publicitat de prostitució dels autobusos Metrobus, però a dia d’avui encara no s’ha retirat les tanques publicitàries que es poden veure en localitats i als taxis d’ Alacant (que són transport de concesió pública).

En concret, les tanques denunciades corresponien als terminis municipals de Mislata, Paterna i Riba-roja de Túria. En els tres casos, s’ha comprovat que estan pintades de blanc, per la qual cosa Intersindical agraeix la rapidesa davant la petició de retirada d’una publicitat tan vexatoria. Tanmateix, han tingut coneixement de l’existència de més tanques del mateix prostíbul, la Sla Glamour, en altres localitats, com l’Eliana, San Antonio de Benageber i Godella.
 
Intersindical explica en un comunicat que no disposa dels mitjans necessàris per a comprovar l’existència de totes les tanques, ni tampoc és la seva responsabilitat localitzar-les.  Per la qual cosa, demanen a la Direcció General que contacti amb l’empresa en qüestió per tal de comprovar quantes més hi ha instal·lades i procedir a la seua immediata retirada.

No cal recordar que aquesta publicitat és una apologia directa de la violència contra les dones, afirma Intersindical Valenciana.

Compartir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.
Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Afectadas por las PIP serán indemnizadas

La sentencia del Tribunal que ordena el pago de 3.000€ por persona,  favorece a 1.486...

Bielorussia: “La revolució te rostre de dona” / La Independent / Notícies gènere

A la galeria BEGEMOT del carrer Trafalgar, 56, de Barcelona es pot veure, fins al...

Més de 5,2 milions de persones estan convocades a les urnes el proper 25N

  Aquest 8 d’octubre s’ha iniciat el procés d’exposició pública el cens i rectificació de...