jueves 25 abril 2024

jueves 25 abril 2024

Mònica Bernabé i Txell Feixas conversen sobre la situació de la dona a l’Afganistan a l’Orient Mitjà

Per Col·legi de Periodistes de Catalunya (CPC)

L’ONG Global Humanitària organitza una taula rodona amb les periodistes col·legiades Mònica Bernabé i Txell Feixas per parlar sobre discriminació, violència i context geopolític de les dones en els territoris on han exercit com a corresponsals.

Enguany, l’organització Global Humanitària celebra el seu 25è aniversari i per aquest motiu inauguren un cicle de xerrades amb la intenció de generar un espai participatiu on poder compartir reflexions amb experts de diferents àmbits com ara el periodisme, l’educació social, la igualtat de gènere o la cooperació.

La primera taula rodona tractarà de periodisme i comptarà amb la presència de dues reconegudes dones periodistes, totes dues col·legiades: Mònica Bernabé, reportera del Diari Ara i corresponsal freelance a l’Afganistan durant vuit anys, i Txell Feixas, recentment guardonada amb el Premi Nacional de Periodisme 2023, excorresponsal de TV3 i Catalunya Ràdio a Beirut.

L’esdeveniment tindrà lloc el 22 de febrer a les 19.00 h al Born Centre de Cultura i Memòria de Barcelona (Plaça Comercial, 12). Les inscripcions són obertes i gratuïtes fins al 19 de febrer.

Global Humanitària és una ONG de Cooperació Internacional al Desenvolupament. Treballen per promoure processos participatius de transformació social que enforteixin l’accés i l’exercici dels drets humans fonamentals de la infància vulnerada i de les comunitats a què pertany, des d’un enfocament de gènere i de cultura de pau. Com a organització no governamental, treballen des de l’any 1999 amb les poblacions més desafavorides de l’Amèrica Llatina, l’Àfrica i l’Àsia.

Compartir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

cara-1jornades12

Dualisme cultura/natura. Diverses cosmovisions

    En el context de les Jornades Internacionals del 26 i 27 d’octubre “Per...

Drina Ergueta

Un gobierno de mujeres y gays en España

OPINÓNLa foto del nuevo Gabinete de Gobierno del estado español ha dado la vuelta al...

Tallers dela XIDPIC.CAT sobre comunicació i dones migrades Projecte d’ENTREMUNDOS, IntermonOxfam, UE