jueves 13 junio 2024

jueves 13 junio 2024

Beatriz Talegón parla molt clar al Congrès de l’Internacional Socialista a Cascais

Com a secretaria general de la Unió Internacional de Joves Socialistes (IUSY) va aprofitar el seu torn de paraula per a mostrar-se molt crítica a la direcció de la Internacional Socialista, i va donar raons veritables i concretes sobre l’oblit de la juventut, i la falta de comptes clares i transparencia de l’organització internacional, tant en els pressupost d’aquest esdeveniment, com en altres temes,  qüestionant que s’haguès preferit instalar-se en un hotel de 5 estrelles a Cascais ( Portugal) que obrir-se a molta més gent jove que podia haver estat invitada, escollint condicions més modestes. La responsable de l’Unió va parlar clar davant l’Internacional Socialista i va  dir amb veu clara i rotunda que “els líders de la socialdemocràcia mundial no volien escoltar a la juventut”.

 

Talegón, també responsable de Joventuts Socialistes d’Espanya, va criticar amargament l’estratègia d’esquerres davant la crisi i la seva desafecció pels joves. “No hem estat els socialistes del món els que els hem animat a sortir al carrer ni a mobilitzar-se”, en referència a les manifestacions en Madrid, Atenes o Brussel·les. “No estan reclamant el que nosaltres aquí com socialistes convençuts volem defensar”, afegí.

El seu video a Yooutube (que podeu clicar també a través de la foto), en nomès un dia, ja porta 76000 visites, i en l’ùltima entrevista d’avui dimarts, que li han fet al programa de La sexta “El Intermedio” ha dit que no tenia la menor ambició de carrera política, i que estaba molt contenta amb el que feia: “organitzar a la gent jove i remoure consciències”. De moment només l’han felicitat per la seva “valentia”, i diu que espera que ningù li retregui res, perquè tot el que ha dit es veritat…”I si es vol una veritable -re-generació del socialisme que té una història molt llarga , no ens podem quedar només en les paraules”.  Tambè precisà que cal tenir en compte que el seu discurs tenia i té un abast internacional.

 

Compartir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Picture of Julia López

Julia López

Periodista, amb més 40 anys d’experiència en el món de la comunicació i com a redactora de mitjans. Co-fundadora i coordinadora de l’Associació Món Comunicació (AMC).
Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

México: Exigen cumplimiento de fallo por caso Campo Algodonero

Encuentro ciudadano critica violencia ejercida por el Estado Al concluir el Encuentro sobre Memoria Histórica...

Galerías de fotos La Independent

Galería I Galería de fotos del periodo entre el 11 de septiembre del 2010...

“Mi patria es la que me avergüenza”

Foto:cineddhh.org. Mujeres Palestinas frente a soldados israelies en un control. 1988 Bibliotecaria jubilada, hebrea...