viernes 14 junio 2024

viernes 14 junio 2024

Compartir

Yael Yardeni i els canvis globals a la humanitat

La reconeguda astròloga cabalística Yael Yardeni va oferir davant d’un auditori de més de 200 persones la conferència “Astrotalks 2023 – Un moment de grans oportunitats” a Barcelona el 18 d’abril. En la seva intervenció va explicar els canvis actuals pels quals està travessant la humanitat amb un èmfasi especial en la transformació de la consciència: “L’egoisme va disminuint i creix el “nosaltres” va afirmar, afavorint el poder de la col·lectivitat, el poder de les dones així com la consciència de la sostenibilitat i la cura del planeta”.

L’acte es va obrir amb unes paraules de benvinguda del president de la Fundación de Fomento Europeo i del Reial Cercle Artístic, Felix Bentz, qui va declarar que “Des de la Fundación de Fomento Europeo col·laborem en aquesta presentació amb l’objectiu de millorar els coneixements i el respecte de les diferents cultures”

A continuació, va intervenir Sarah Dubovis, mestra d’El Centre de Kabbalah qui va assenyalar que la paraula “Kabbalah” (en hebreu) ​​significa “rebre” quant a saviesa, coneixement, comprensió i claredat. Va definir aquesta disciplina com a “saviesa antiga amb eines espirituals”.

Una d’aquestes eines és l’astrologia cabalística de la que és experta Yael Yardeni per a qui “els astròlegs cabalistes analitzem la història, intentem entendre la consciència humana”. Yael va recordar que a l’Edat Mitjana al territori de l’Estat espanyol van viure molts cabalistes reconeguts, un d’ells va ser Abraham ibn Ezra que va néixer a Tudela (Navarra). “Al segle XII Espanya va viure una obertura intel·lectual. El llibre de l’esplendor, anomenat “Zohar”, va ser revelat aquí” va assegurar. L’enfocament de Yardeni se centra a buscar patrons per prendre consciència. Segons la seva opinió “No treballem prou la consciència”.

Pel que fa a la influència dels planetes, se sap que igual que la lluna afecta sobre el medi ambient de la terra, causant les marees i estabilitzant l’eix de rotació terrestre així com influint en la psique humana, altres planetes també exerceixen la seva influència en les persones i l’activitat humana.

En aquest sentit, el moviment actual dels planetes Plutó, Urà i Neptú passen de moure’s de signes de terra a signes d’aire, cosa que representa canvis a nivell de la comunicació, de la consciència i com entenem el món material. De la mateixa manera que als segles XI i XII (l’era del coneixement), “ara està entrant Plutó a Aquari, la qual cosa suposa aflorar el “nosaltres” i l’arraconament del “jo” (ego), entrant a la recerca de la pau o la sostenibilitat” va apuntar.

Com a reflexió final per a Yael Yardeni tots podem ajudar a aconseguir un món millor “amb una simple acció que podem fer diàriament”.

En finalitzar la sessió, Paolo de Aguilar mestre d’El Centre de Kabbalah, va explicar les diferents possibilitats d’aprofundir en el coneixement de l’astrologia cabalística i els ensenyaments de la Kabbalah, anunciant el nou curs de Kabbalah 1 a l’Estat espanyol, que comença a finals d’abril.

Compartir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Onada de detencions d’activistes a Iran

L’organització Front Line Defenders, ha expressat la seva preocupació per l’arrest i detenció de les...

En memoria de Leila Janah, brillante empresaria social

Entre las personalidades conocidas o anónimas que se ha llevado este annus horribilis 2020,...

Sònia-Moll2

La vida sin ti es una cosa sin sangre

OPINIÓN “Tal vez fue locura muy grande entrar en esta pasión.” Así habla la...