jueves 18 julio 2024

jueves 18 julio 2024

Compartir

La policia de Bèlgica, Alemanya i Holanda necessita ajuda per a la identificació de 22 dones i nenes trobades mortes.

Diario Feminista. Foto: Interpol

Les autoritats de Bèlgica, Alemanya i els Països Baixos busquen ajuda pública per identificar 22 dones i nenes que es creu que van ser assassinades.

Els cossos d’aquestes víctimes van ser descoberts als tres països europeus entre l’octubre del 1976 i l’agost del 2019. Les forces policials d’aquestes nacions s’han unit per llançar l’ “Operació Identifica’m” a través d’Interpol, en un esforç per reunir informació sobre les víctimes identificades i determinar les circumstàncies que envoltaren les seves morts.

Les identitats d’aquestes persones continuen sent desconegudes, i se sospita que poden ser ciutadanes estrangeres de països diferents on es van trobar els seus cossos. Els casos s’han fet públics, incloent detalls com ara reconstruccions facials, característiques físiques i objectes trobats a les escenes del crim, amb l’esperança que algú pugui reconèixer les víctimes, com informa Sky News.

Els equips que investiguen aquests fets esperen reunir prou proves amb l’ajuda ciutadana per poder trobar pistes sobre els autors d’aquests crims. Per això, s’insta la ciutadania que pugui tenir informació, es posin en contacte amb els seus respectius organismes nacionals de policia.

Les difusions d’imatges, que solen circular internament entre la xarxa mundial d’Interpol, s’han fet públiques per primera vegada, cosa que permet una participació més àmplia en la cerca de respostes. Els avenços en la tecnologia forense d’identificació humana estan exercint un paper crucial en la resolució d’aquests casos sense resoldre de tan llarga durada, proporcionant un tancament emocional a les famílies de les víctimes alhora que es portin els delinqüents davant de la justícia.

Compartir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

15-J, más de 50 organizaciones contra los CIEs

Ana Fornés y Fatima Guissede, portavoces de CIEs NO Además las organizaciones movilizadas llaman al...

Barcelona, presentacio d’ “Hara es l’Hora” / La Independent / Notícies Gènere

El proper 29 de gener, tindrà lloc a la Sala Mirador del CCCB la...

Catalunya: Es modifica la Llei de la Policia per garantir la igualtat efectiva d’homes i dones a Mossos d’Esquadra / La Independent / Notícies gènere

En la resolució dels empats de puntuació en l’ordre de classificació dels i de les...