domingo 24 septiembre 2023

domingo 24 septiembre 2023

Compartir

La FECONGD denuncia l’asfixia de les ONGD de Catalunya

“La Generalitat endeuta i asfixia les ONGDde Catalunya i dels països pobres” així comença el comunicat que ha tret, avui 23 de maig, la FCONGD davant les notícies que indiquen que el Govern no pagarà els seus deutes amb les ONGD.

En aquest comunicat la FCONGD recorda que a les retallades del 80% en el pressupost de cooperació s’afegeixen ara els impagaments del propi Govern català. La Generalitat i altres administracions tenen un deute amb les ONGD de prop de 10 milions d’euros, la major part del qual correspon a l’Agència Catalana de Cooperación.  Són el sector més castigat i creuen que no és només un problema econòmic i per tant demanen claredat i responsabilitat.

Afirmen, des de la FCONGD, que no han aconseguit respostes clares de la Secretaria d’Exteriors sobre quan i com es cobrarà el que deuen i que és per aquest motiu que “ha iniciat gestions amb els partits per portar el tema al Parlament, i demanarà una reunió amb el President Mas”.  També es reunirà amb el Síndic de Greuges i iniciarà accions jurídiques pels impagaments.

Llegiu Comunicat FCONGD

Compartir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Sara Lovera

Sobre periodismo

        Aunque pronto se publicará su libro póstumo al gran humanista Umberto Eco,...

Estat espanyol: 877 dones assassinades per violència masclista des de 1999

877#DONES ASSASSINADES DES DE 1999 PER #TERRORISMEMASCLISTA 50#DONES ASSASSINADES 2012 EN #EESPANYOL #ANAMATO i #XARXESSOCIALS...

monitoreo medios

Gènere i cooperació: feministes a les tertúlies

No hay traducción disponible         Bona pràctica en comunicació, gènere i cooperació...