domingo 25 febrero 2024

domingo 25 febrero 2024

Compartir

La 19a edició de la Mostra Internacional de Films de Dones ha presentat 54 pel·lícules de 10 països

Una Mostra plena de moments per recordar

FLAIX

En aquesta 19a edició de la Mostra Internacional de Films de Dones, hem pogut veure 54 pel·lícules de 10 països de llocs tan diversos com Egipte, Argèlia o la Índia. Alhora, més de 15 realitzadores de Catalunya i l’Estat Espanyol han presentat els seus treballs, subratllant una vegada més el paper de la Mostra com a plataforma per a realitzadores emergents.

Hem comptat amb la presència de més de 20 convidades que han presentat els seus films i participat en diverses activitats. Hem tingut l’oportunitat de conèixer Cecilia Mangini, considerada la primera documentalista italiana, veure un grapat dels seus films i conversar amb ella. Hem pogut conèixer, a través de la realitzadora Amal Ramsis i el seu film Mamnou, l’Egipte d’abans i després de la revolució.

Les mencions honorífiques de la 19 Mostra Internacional de Films de Dones han estat: en la categoria de curtmetrage, Talking Heads (Muslim Women), de Fathima Nizaruddin; en la categoria de llargmetratge de ficció Die Fremde, de Feo Aladag; i en la categoria de llargmetratge documental Mamnou, d’Amal Ramsis.

Compartir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.
Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Colombia: Declarada Nula la elección de la primera mujer Fiscal General

La elección de la Fiscal General de Colombia Vivian Morales, fue declarada nula por la...

I què tenen a veure els meus tomàquets amb el feminisme?*

En les societats occidentals més del 70% de la població viu a les ciutats, cada...

Buenos Aires. Argentina: #COVID19: Barbijo rojo contra las violencias por motivo de género / La Independent / Notícies Gènere

    Que el lugar más inseguro para las mujeres es su propia casa, es...