martes 25 junio 2024

martes 25 junio 2024

Compartir

Granollers: Carme Ballú ha presentat el seu darrer llibre

Dimarts 22 de gener a la Llibreria La Gralla de Granollers hi ha hagut ple total per assistir a la presentació de “Portes endins” darrer llibre de la Catedràtica de llengua catalana i literatura Carme Ballús, que també és membre del col·lectiu literari “Pep Campei” per tant coautora de la interessant i divertidíssima aventura de l’ “Artefacte”. XXII Premi Literari Vila d’Ascó per Cossetània Edicions.


Ara l’autora presenta un recull de narracions curtes, algunes han estat premiades o finalistes de diferents concursos literaris com “Dones Artemises” de Cornellà o “De dona a dona” de Granollers. La primera part del llibre, la dedica als contes més intimistes, on explica i refereix episodia de situacions derivades de la quotidianitat, diu l’autora, perquè si no en parlem d’allò que ens passa és com si no ens hagués passat mai. Es tracte de temes que tenen a veure amb la seva pròpia biografia però ha barrejat i completat els texts d’acord amb allò que li semblava interessant relatar en cada cas. Para atenció a coses que en podríem dir costumistes, detalls i emocions que amb el dia a dia podrien passar desapercebudes, però si estem alertes projecten vivències particulars molt interessants. És un llibre amè, àgil i amb una gràcia molt especial tant la primera com la segona part titulada de “Bat a bat” on recull els contes més pensats, potser, des de portes en fora.

 

Compartir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Picture of Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.
Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Argentina estrena la ley de identidad de género más avanzada del mundo

El Senado de la Nación ratificó ayer una nueva ley por la que el Estado...

Entrevista a la Eurodiputada Edith Bauer. A igual trabajo, igual sueldo

Edith Bauer, forma parte de la Comisión de Derechos de la Mujer e Igualdad de...

“Cursos” para aprendrer a prostituirse

El día 8 de mayo ante la noticia aparecida en el diario Las Provincias donde...