domingo 24 septiembre 2023

domingo 24 septiembre 2023

Girona: Formació per a entitats de dones gironines en la defensa dels drets femenins / La Independent / Notícies genere

No hay traducción disponible

La presidenta de l’Institut Català de les Dones, Teresa M. Pitarch, ha inaugurat el 25 de marc a Girona un seminari d’eines de formació i motivació adreçat a les representants de les associacions de dones que formen part de l’Assemblea Territorial de Dones de Girona, òrgan de participació i consulta del Consell Nacional de Dones de Catalunya. En la sessió, hi han participat prop de 30 dones, representants de 14 associacions de tot el territori gironí.

 

ICD acto

La formació, de 4 hores, ha estat impartida per Mònica Aldegunde, experta en coaching i en desenvolupament de competències, amb l’objectiu de facilitar eines a les representants de les entitats per a l’anàlisi de la missió i els valors que aporta el moviment associatiu de dones a la societat.

El curs, teòric, pràctic i participatiu, ha finalitzat amb l’elaboració d’un mapa de ruta i la definició de projectes. Hi han participat: Associació Gironina d’Empresàries, Associació de dones de Sant Narcís, Associació de dones de Ribes de Freser, Xarxa de dones gironines, Grup de dones de la Bisbal, Associació Suport a la dones de Palafrugell, Associació de dones de Verges, GOSS.O.S, Col·lectiu de dones en l’església, Cultivant Igualtat, Esfera, Plataforma de dones de Blanes, Associació de dones de la Vall del Llémena, i Xibeques del Cau de Torroella de Montgrí.

En l’acte d’inauguració, Teresa M. Pitarch ha subratllat que “les dones tenim molt a aportar. Un país no es pot permetre prescindir del talent femení si vol créixer i convertir-se en un país capdavanter”. La presidenta de l’ICD ha reivindicat que “Catalunya només serà un país avançat si és capaç de ser capdavantera i referent en les polítiques d’igualtat efectiva de dones i homes”.

Compartir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Drina Ergueta

Drina Ergueta

Periodista y antropóloga. Comunicación y feminismo son sus temas predilectos desde hace más de una década. Articulista en medios bolivianos y portales feministas de España/México.

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

La provocación de Femen: encuentro con Inna Xevtxenko

  Inna Xevtxenko. Foto Institut Inna Xevtxenko Llega al solemne salón renacentista de los Notarios...

Logo feminisme 2

62 milions de dones europees han estat agredides

      Segons l’estudi-investigació de l’Agència de Drets Fonamentals (FRA) de la UE, el...

Manifest Assemblea 8MCat 2023. VagaFeminista

El Manifest de l'Assemblea 8m 2023, ha estat elaborat a través de la participació, les...