viernes 09 junio 2023

viernes 09 junio 2023

Compartir

Fins el 17 de juliol per presentar candidatures als X Premis Francesc Candel /La Independent/notícies gènere

 

 

 

 

Aquest dimecres 17 d’abril s’han presentat en roda de premsa les bases*

dels X Premis Francesc Candel de reconeixement i difusió de bones pràctiques en integració de persones immigrades. Es tracta d’una iniciativa promoguda per la Fundació Lluís Carulla que compta amb el suport de la Direcció General per a la Immigració del Departament de Benestar Social i Família.

Són cinc premis dotats amb 3.000 euros cadascun. L’any passat els cinc guardonats van ser el Col·lectiu Maloka, de l’Hospitalet de Llobregat, pel projecte Mujeres Pa’lante; la Fundació ARED per a la Reinserció de Dones, de Barcelona, per les seves pràctiques d’intervenció integral; l’Escola Guillem de Mont-rodon, de Vic, per Fem escola, fem comunitat; Televisió de Catalunya, de Sant Joan Despí, pel reportatge I tu, d’on ets?, i la Fundació Autònoma Solidària (FAS), de Bellaterra, pel programa socieducatiu CROMA.

*Les entitats, institucions i mitjans de comunicació que estiguin interessats a participar-hi poden enviar les seves propostes fins el dia 17 de juliol de 2013. El formulari i la documentació es pot enviar per correu postal a la Fundació o bé a través de la seva pàgina web.

Compartir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

8 de marzo con LA RED COLOMBIANA DE PERIODISTA CON VISIÓN DE GÉNERO y con CON EL CINE FORO: “Narrarse mujer”

Documental sobre les dones en processos migratoris

Cataluña: CGC prevé beneficios para más personas / La Independent / Noticias Género