martes 28 mayo 2024

martes 28 mayo 2024

Compartir

Estat Espanyol: 7N Marxant / La Independent / Notícies Génere

Aquest 17 d’octubre, va tenir lloc la 4a Assemblea contra les violències masclistes, amb un nombrós grup de dones participants, per posar en comú tots els preparatius de la Marxa 7N

#contraelterrorismemasclista

    

 


Durant la sessió, es va parlar de les tasques que s’han anat realitzant com són les mocions dels ajuntaments que segueixen sumant-se. També informen que ha augmentat a 10.OO0 les seguidores a Facebook, i que es pot trobar al web la carta d’invitació a Partits i Sindicats, on se’ls demana que donin suport a la marxa però sense cap sigla.

Arreu, s‘estan unint Universitats, col·lectius, persones individuals. A Catalunya s’ha creat una plataforma de participació conjunta, de diferents col·lectius de dones, amb el nom de, Novembre Feminista.

També s’ha convidat – si així ho desitgen – a participar en la pancarta de capçalera a dones víctimes de violència. En la marxa hi ha prevista la participació de diverses batucades, i es demana a les dones que portin banderes morades. La marxa ha decidit que s’anirà de negre i morat.

Cal recordar que hi ha bitllets solidaris per a dones en situacions de precarietat, i que els sigui impossible desplaçar-se a Madrid. En algunes ciutats ja no hi ha bitllets de tren disponibles per a aquesta data,i els autocars estan començant a tancar les inscripcions.

Es preveu una manifestació massiva, amb molta diversitat d’accions, entre elles, portar les siluetes de dones, amb noms de les assassinades en l’última dècada, així com una assentada general durant la lectura del manifest, que es realitzarà al final del recorregut.

 

 

Compartir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Picture of Amada Santos

Amada Santos

Fotoperiodista i Socióloga. Activista Feminista, Defensora DDHH i Cooperant. Presidenta de la XIDPIC.Cat. Co-coordinadora i Editora de La Independent. Coordinadora Internacional a la RIPVG
Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

BARCELONA: EXPOSICIÓN: ENCONTRANDO A LAS MUJERES SABIAS

Reivindicar los derechos de las mujeres implica incidir en múltiples escenarios. Por ello creemos que...

País Valencià: Concurs de Cortometrajes para la Igualdad

Este año hay una serie de cambios, puesto que Obra Social CAM ya no será...

Comarcas de Barcelona: Liderazgo de mujeres en ciencia y tecnología ciclo de conversaciones del LAB Bonnemaison

La Diputación de Barcelona presenta, el jueves 10 de noviembre a las 12.30 h, una...