lunes 05 junio 2023

lunes 05 junio 2023

Compartir

Dones migrades: dones amb drets

La comunicació amb visió de gènere és una eina que obre mons.   La Xarxa Internacional de Dones Periodistes i Comunicadores de Catalunya-Xarxa Internacional de Periodistes amb Visió de Gènere ofereix tallers gratuïts  per a capacitat pofessionals i sd’latres col·lectius en risc d’exclusió. En aquesta línia s’han realitzat  els tallers Comunicació -per capacitar periodistes en visió de gènere- i Gènere i Dones Migrades –per a dotar d’eines comunicatives a dones migrades-. D’una banda els i les professionals del periodisme han de fer una informació acurada a l’hora de tractar temes de gènere i, de l’altra, les dones migrades han de poder gaudir d’eines comunicatives per facilitar-los la integració a la societat d’acollida.

En aquest bloc aviat hi trobaràs fotografies de les jornades així com altres enllaços a materials realitzats en els tallers, opinions i altres recursos a la vostre dispocisió. Pots consultar-ne els progames dels tallers que s’han celebrat a Barcelona (programa), Girona (programa), Lleida (programa),Tortosa (programa).

.Amb el supot de:

Compartir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Davant la violència masclista, que la ràbia es transforme en militància

En la seva primera compareixença al Parlament, Montse Gatell reitera el compromís del Govern en la lluita contra la violència masclista

Gloria Steinem. Premio Princesa de Asturias de Comunicación y Humanidades, 2021