viernes 21 junio 2024

viernes 21 junio 2024

Compartir

CIDOPersones, la solució que t’envia la informació pública que t’interessa

Vols rebre una alerta quan alguna administració pública obri un procés de selecció que encaixi amb el teu perfil? O quan s’obri el termini per demanar la subvenció que necessites? Vols conèixer les ordenances del teu municipi? Tot això i molt més és possible gràcies a CIDOPersones, un servei gratuït del Cercador d’Informació i Documentació Oficials de la Diputació de Barcelona.  

Només cal que accedeixis a Cercador d’Informació i Documentació Oficials (CIDO), emplenis un formulari senzill i seleccionis aquelles opcions que t’interessin. Entre aquestes hi ha: dones, ciutadania, gent gran, joves, infants i famílies, persones vulnerables… Rebràs les alertes a la teva adreça electrònica cada cop que hi hagi informació que respongui al teu perfil.

CIDOPersones genera automàticament alertes dels ajuts que es poden demanar a qualsevol institució que doni servei al territori; alertes sobre ofertes de treball del sector públic pròximes al teu municipi de residència o que incloguin places reservades a persones amb discapacitat, a dones, a persones a l’atur, a joves, a persones en situació de vulnerabilitat, a persones amb titulació universitària o a personal d’investigació i recerca. I, també, t’informa sobre la regulació de la normativa de l’àmbit social.

shutterstock 1653288121

A més de facilitar l’accés a les necessitats d’informació pública que pugui tenir cada ciutadana i ciutadà, CIDOPersones incorpora un sistema que relaciona els 947 municipis de Catalunya amb més de 5.500 institucions, entre les quals, les administracions públiques d’àmbit estatal, autonòmic i local, així com d’altres institucions del sector públic.

Subscriu-te a CIDOPersones i rebràs un correu electrònic amb diferents recursos personalitzats d’acord amb les teves necessitats!

El Cercador d’Informació i Documentació Oficials (CIDO) és un servei de la Diputació de Barcelona que facilita l’accés a la informació oficial de les administracions catalanes i de les entitats del sector públic. Aquest cercador garanteix el dret i l’accessibilitat a la informació pública de la ciutadania, de forma fàcil, ràpida i gratuïta.

shutterstock 1712657485
shutterstock 722937766

Més informació a cido.diba.cat
Contingut ofert per la Diputació de Barcelona

Compartir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

ANÀLISI PROGRAMA CiU per FMAC

CiU VIOLÈNCIA MASCLISTA Desplegament de recursos de la de la xarxa d’atenció i recuperació integral...

EcoMujer, una apuesta por el agua

 Motivo de conflictos crecientes, la falta de agua potable es un asunto que afecta gravemente...

Barcelona: Exposició: “Dona: Tots en som una” / La Independent / Notícies gènere

No hay traducción disponible UNHCR ACNUR, l’Agència de l’ONU per als refugiats, en la seva...