lunes 24 junio 2024

lunes 24 junio 2024

Compartir

Barcelona: TALLER DE FLAMENCOTERAPIA / La Independent / Notícies gènere

S’adreça a dones que NO tinguin nocions de flamenc i vulguin fer un viatge d’exploració a través del cos i les emocions , on el flamenc es posa a la seva disposició.

 

 

 

La FlamencoTerapia és un mètode de desenvolupament personal que té com a objectiu principal aprofitar la riquesa dels moviments de la dansa flamenca perquè les dones puguin tenir un major autoconeixement psicocorporal . Alhora , el contacte amb la música i la dansa permet explorar diverses formes d’expressió no verbal dels mons interiors . En definitiva, per Chari Ronda, especialista en aquesta disciplina , es tracta de convertir en una eina de transformació accessible a les dones , que faciliti la connexió i el gaudi del cos .

És important tenir en compte que la FlamencoTerapia no persegueix en cap cas aprendre a ballar i convé no confondre-la amb classes de flamenc , si bé s’utilitza aquesta tècnica per a la seva realització.

 

Més informació: horari , espais , inscripcions

Compartir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Picture of Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.
Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

XXVI Premi 8 de març M. Aurèlia Capmany

Les bases es publicaran properament al BOP i es podran consultar a través de la...

Cap a la Vaga Feminista 8M

Cura

...

Granollers: DOCUMENTAL “DONES, RESISTÈNCIA I EXILI, EN LA VIDA QUOTIDIANA”

Llibreria La Gralla – NotíciesPRESENTACIÓ AUDIOVISUAL  PROJECCIÓ DEL DOCUMENTAL“DONES, RESISTÈNCIA I EXILI, EN LA VIDA...