viernes 31 mayo 2024

viernes 31 mayo 2024

calala

Barcelona: Campanya crowdfunding (micromecenatge) de Calala / La Independent / Notícies Gènere

 

Calala llança el CD recopilatori Femcees Flow Feminista per a donar suport a grups de dones de l’Estat espanyol i Llatinoamèrica.

 

 

De l’1 d’octubre al 10 de novembre de 2014, Calala-Fons de Dones llança una campanya de crowdfunding  (micromecenatge) a la plataforma Verkami per a sufragar la producció del recopilatori Femcees Flow Feminista: Rap pels Drets de les Dones, els beneficis del qual serviran per a recolzar xarxes de dones de l’Estat espanyol i de Llatinoamèrica.

Grups d’ambdúes ribes de l’Atlàntic participen a Femcees Flow Feminista, tot cedint temes inèdits i/o de forma solidària per al recopilatori.

De l’Estat espanyol, col·laboren BKC, Efecto Doppler, La Furia, Inessa, Mai, La Omega, Phussyon i BOCAdeBABA; de Llatinoamèrica i el Carib, Krudas Cubensi de Cuba; Mare Advertencia.

El món del rap i el hiphop és ple de femcees que combaten el masclisme, el sexisme i les desigualtats de gènere amb la seva actitud i lletres rupturistes, reivindicatives i transformadores. Volem donar-les-hi visibilitat i reconeixement en aquest projecte solidari, una aliança entre femcees, activistes i feministes que demostra el que es pot fer juntes i junts pels drets de totes les dones. 

La campanya de Verkami permet realitzar contribucions individuals i col·lectives des dels 10 fins als 200 euros, que obtindran com a recompensa exemplars del recopilatori; packs solidaris de Calala-Fons de Dones i La Tuerka; entrades als concerts de presentació a Barcelona i a Madrid; enviaments solidaris del CD als grups i xarxes beneficiaries i fins a un taller de captació de fons per a  organitzacions impartit per Calala.

Les aportacions serviran per finançar el màster i la producció de 1000 exemplars del CD; la publicitat del crowdfunding a Diagonal, periòdic quinzenal d’cctualitat.

Compartir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Picture of Amada Santos

Amada Santos

Fotoperiodista i Socióloga. Activista Feminista, Defensora DDHH i Cooperant. Presidenta de la XIDPIC.Cat. Co-coordinadora i Editora de La Independent. Coordinadora Internacional a la RIPVG
Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

“Ola k ase?” Muestra de cortometrajes en la UAB

El pasado 13 de febrero tuvo lugar en la Facultad de Ciencias de la...

Catalunya – Mundo: 25N contra la violencia que sufren las mujeres periodistas / La Independent / Notícies gènere

La Independente no puede olvidar con motivo del día Contra la Violencia de Género, la...

Esclavas o “heroinas”, mujeres en el Estado Islámico

Loretta Napoleoni es una economista y politóloga italiana, autora de bestsellers como “Economia Canalla” y...