martes 23 julio 2024

martes 23 julio 2024

Compartir

Banyoles: cloenda del curs “Emprenedoria en femení: reinventar-se en temps de crisi”

 

La presidenta de l’Institut Català de les Dones (ICD), Montse Gatell, ha participat a Banyoles aquests dimarts 5 de juny, en la cloenda del curs “Emprenedoria en femení: reinventar-se en temps de crisi”, organitzat pel Servei d’Informació i Atenció a les Dones del Consorci de Benestar Social Pla de l’Estany-Banyoles.


L’objectiu del curs ha estat facilitar eines personals i professionals a les dones per desenvolupar projectes d’emprenedoria “la societat no pot continuar prescindint del coneixement i l’expertesa de les dones en l’àmbit de l’empresa i l’economia, ja que representen el 50 % de tot el capital intel·lectual del nostre país”.  I ha recordat que a Catalunya al voltant  d’un 60% de les persones que es llicencien són dones, però, en canvi, només un 11,7% arriben a un càrrec directiu.

I pel que fa a les administracions opina que: “Hem d’impulsar aquest lideratge, però el lideratge és un poder que les dones han de prendre, que no han de demanar i, per aconseguir-ho, és imprescindible que siguin coneixedores de les seves capacitats i que aquestes els siguin reconegudes per tota la societat”.

La presidenta de l’ICD ha mantingut una reunió amb les representants de les entitats de dones de la comarca del Pla de l’Estany: Ateneu Obert de la dona de Banyoles, Associació de dones de la Vall del Terri de Cornellà de Terri, Associació Dona@ de Fontcuberta, NUR, col·lectiu de Dones cristianes de Banyoles, Associació islàmica Yakaru Kaho i l’Associació de dones Leghi Yakaru.

Compartir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Picture of Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.
Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Col·leccions i jocs de cromos

M’imagino que us heu assabentat que BTV amb els Mercats de Barcelona ha endegat una...

Barcelona: “La cigüeña de Burgos”, documental de memòria / Notícies Breus / La Independent

Una filla de Jordi Conill (1939-1998), ex-vicepresident de la Diputació de Barcelona que va...

Mujeres Periodistas, unidas por la defensa de la Libertad de Expresió

Periodistas de distintos países del mundo, se reunirán en Montevideoen 3 eventos simultáneos, con...