viernes 29 septiembre 2023

viernes 29 septiembre 2023

Compartir

Argentina: MUJERES EN FOCO

Falten pocs dies per a la tercera edició del Festival Internacional de Cinema per a l’Equitat de Gènere, Mujeres en Foco que se celebra del 5 al 9 de juny d’enguany, 2012. Més de 20 països participants i més de 40 films integren aquest any la programació. A més, hi haurà activitats paral·les i projeccions especials.

Les seves organitzadores tenen aquesta voluntat: “Seguim treballant per l’art i els drets de les dones, seguim lluitant per una cultura de l’equitat”.

Aquest any hi haurà més de 40 films entre curts, mitjans i llargmetratges, de 20 països de tot el món. Alguns dels països d’ aquesta edició són: Argentina, Brasil, Espanya, França, Holanda, Israel, Mèxic, Suècia i Veneçuela.

Igual que en les edicions anteriors, aquest any hi ha un jurat integrat per un prestigiós equip de sis professionals, formats en les àrees del cinema, la comunicació, la història, l’art i les problemàtiques de gènere: Alejandra Portela, Carla Conte, Diego Battle, Maria Valdez, Mariana Carbajal i Pedro Brieger, que s’encarreguen de la selecció i dels premis.

Activitats paral·leles 2012

Amb l’objectiu de seguir creant espais de trobada i formació es realitzarà un Taller d’Animació “Joguines Òptiques” que forma part de la programació. El taller estarà a càrrec de professionals de l’àrea del cinema i l’animació, que crearan, juntament amb els participants, joguines òptiques que permetin veure com les imatges fixes cobren vida, s’animen i es mouen.

Prenent el cinema com a conjunt d’imatges en moviment, es treballarà a partir d’un eix temàtic específic: “la dona en focus”. Cada construcció estarà travessada per aquest eix i es col·locaran a les parets paraules i imatges relacionades amb la dona i les seves diferents problemàtiques com a guia i inspiració per a les creacions dels participants. Algunes dels joguines òptiques que construiran els participants en el taller són: cinema de butxaca i el taumàtrop, entre d’altres.

E-mail: festivalmuenresenfoco@gmail.com 

Facebook: Dones en Focus – Twitter: @ mujeresenfoco

Compartir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Barcelona: Mesa Redonda de Mujeres Juristas/Velo Islámico, Libertad Religiosa en el trabajo/La Independent /Noticies Génere

El uso del velo islámico en el trabajo es un tema relevante en la agenda...

Argentina: L’actriu, cantant i dramaturga maputxe Luisa Calcumil premiada / La Independent / Notícies Gènero

  Per Redacció AmecoPress L’actriu, cantant i dramaturga maputxe Luisa Calcumil va ser distingida com...

Pakistan: Malala Yusafzai, una noia de 14 anys que defensa el dret de les nenes a l’educació greument ferida per part del Moviment dels talibans

No hay traducción disponible Aquesta noia de només només 14 anys, activista a favor del...