jueves 09 mayo 2024

jueves 09 mayo 2024

Compartir

Personas expertas de la ONU piden investigación sobre presuntas violaciones contra mujeres y niñas palestinas

Escrito por la Redacción D.F / La Independent

L’Organització de les Nacions Unides (ONU) ha informat que, segons la informació rebuda, dones i nenes palestines han estat executades arbitràriament a Gaza, sovint juntament amb altres membres de la família, inclosos els seus fills i filles.

Experts han expressat una greu preocupació per la detenció arbitrària de centenars de dones i nenes palestines, entre elles defensores dels drets humans, periodistes i treballadores humanitàries, a Gaza i Cisjordània des de l’inici del conflicte el 7 d’octubre després dels atacs terroristes mortals de Hamàs a Israel.

Aquests experts han assenyalat que, segons s’informa, moltes de les detingudes han patit tractes inhumans i degradants, se’ls ha negat l’accés a productes d’higiene femenina, aliments i medicaments i han estat copejades severament. A més, almenys en una ocasió, s’ha dit que dones palestines detingudes a Gaza van ser mantingudes en una gàbia exposades a la pluja i el fred, sense menjar.

També s’hi han inclòs fotos de dones detingudes en circumstàncies degradants, que suposadament van ser preses per l’exèrcit israelià i compartides en línia.

Els experts també han expressat preocupació per un nombre desconegut de dones, nenes i nens palestins desapareguts.

En resposta, els experts en drets humans han demanat una investigació independent, imparcial, ràpida, exhaustiva i efectiva sobre aquestes acusacions, i han instat Israel a cooperar amb qualsevol investigació.

Compartir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

ONU Mujer. Perspectivas poco claras

La creación de ONU Mujer que inició sus operaciones formales en Nueva York el primero...

Joan Herrera: “Impulsarem l’aprovació de la Llei per la Igualtat perquè desaparegui la desigualtat, clarament injusta, entre homes i dones”

nbsp Joan Herrera candidat per Iniciativa Catalunya Verds ICV a les eleccions al Parlament...

Santiago de Compostela: Representación de la identidad femenina en los medios de comunicación Las Marías de Santiago de Compostela /La Independent/Notícies gènere

Representación de la identidad femenina en los medios de comunicación Las Marías de Santiago de...