martes 04 junio 2024

martes 04 junio 2024

Compartir

Barcelona:Construir Mirades en clau feminista en la formació dels més joves / La Independent / Notícies Gènere

No hay traducción disponible

La cooperativa DRAC MÀGIC porta des de fa molts anys el projecte educatiu Construir Mirades, que en aquesta edició 2019/20, està orientat a la formació en llenguatges audiovisuals i a la difusió de la cultura cinematogràfica i ofereix un ampli catàleg de propostes destinades a tots els nivells de formació; a l’educació infantil, primària, ESO, batxillerat i Cicles Formatius.

alt

 

 

Si consulteu el seu catàleg trobareu un munt d’activitats i recursos dins i fora de l’aula per conèixer la història del cinema, fomentar un ús crític i responsable d’Internet, repensar les narratives audiovisuals des de perspectives no androcèntriques, experimentar amb la diversitat des dels llenguatges artístics i ampliar i enriquir els imaginaris personals.

Cal destacar les propostes al voltant de 25 de novembre. Per a commemorar el Dia internacional contra la violència vers les dones ofereixen moltes activitats, com Programa de curtmetratges sobre la diversitat afectiva i sexual: Lliures en la Diversitat. Sessió de cinema amb curtmetratges que retraten experiències LGTBI des de diferents perspectives. La programació està orientada a reflexionar i sensibilitzar sobre la llibertat i la diversitat afectiva i sexual a partir del visionat de les peces audiovisuals, que aniran acompanyades d’una dinamització participativa per analitzar i reflexionar conjuntament.[+info]

 

 

Compartir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Picture of Julia López

Julia López

Periodista, amb més 40 anys d’experiència en el món de la comunicació i com a redactora de mitjans. Co-fundadora i coordinadora de l’Associació Món Comunicació (AMC).
Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

MANIFEST Marea Violeta

UNA MAREA VIOLETA CONTRA LA OFENSIVA PATRIARCAL DE LOS GOBIERNOS CONSERVADORES Ante las decisiones tomadas...

25 anys de Surt, obrint les portes

No hay traducción disponible El passat 26 de setembre la Fundació Surt va portar a...

Una huelga feminista y general

El 8 de marzo pasado se anunció públicamente la convocatoria por parte del Movimiento Feminista...