miércoles 17 julio 2024

miércoles 17 julio 2024

Compartir

Barcelona: Debat ‘Comunicación y género, ¿asignatura pendiente?’ / La Independent / Notícies gènere

 

El 17 de maig al CPC*, el grup Lean in Barcelona organitza la taula rodona ‘Comunicación y género, ¿asignatura pendiente?’ per parlar sobre la situació actual de la comunicació des del punt de vista de gènere. 

Estem progressant cap a una representació conscient del gènere en l’àmbit de la comunicació?

 

La taula rodona serà moderada per la periodista i membre de Lean in Barcelona, Esther Sardans, i comptarà amb la participació de 4 professionals de la comunicació: l’escriptora, professora de literatura a la Universitat de Barcelona i diputada del Parlament de Catalunya, Laura Borràs; la periodista i redactora a la secció d’Economia de La Vanguardia, Mar Galtés; la periodista, crítica de televisió a l’Ara i col·laboradora als Matins de Catalunya Ràdio, Mònica Planas i la fundadora d’ aPortada Comunicació i CultHunting, Cristina Salvador.

El grup Lean in Barcelona està format per professionals que treballen de manera conjunta per intercanviar idees i experiències relacionades amb temes de gènere i lideratge, promoure la igualtat des de l’empoderament individual dels seus integrants i fomentar el networking a la ciutat de Barcelona.

 

*L’acte tindrà lloc el dijous 17 de maig a les 18:30h a la seu de Barcelona del Col·legi de Periodistes (Rambla de Catalunya, 10).

Compartir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Picture of Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.
Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

La discriminación salarial de las mujeres en el mercado de trabajo

Hoy, 22 de Febrero, es el día que el Parlamento Europeo ha pedido a las...

Una reforma laboral que perpetua la desigualtat

No hay traducción disponible OPINIÓ Per a que es fan les reformes? Algunes de les...

calala

Barcelona: Concert de presentació del recopilatori Femcees Flow Feminista: Rap pels Drets de les Dones / La Independent / Notícies Gènere

Femcees Flow Feminista: Rap pels Drets de les Dones és un recopilatori que impulsa Calala...