lunes 06 mayo 2024

lunes 06 mayo 2024

Compartir

Girona i LLeida: Més de 6.000 flors per la Pau

Per segon any consecutiu, més de 6.000 escolars de Girona i Lleida celebren conjuntament el dia Escolar de la Noviolència i la Pau (DENIP), que es commemora el dilluns 30 de gener, coincidint amb la data de la mort de Gandhi. A Lleida, la festa es farà a les 12h als Camps Elisis.

La campanya Jardins per la Pau, permetrà que milers de flors artesanals, fetes per escolars d’infantil i primària amb materials reutilitzats, brotin a les escoles i al carrer. Jardins de creativitat que permetran a milers d’alumnes dir, un cop més, que la pau avui és més necessària que mai i que, com les flors, cal cuidar-la tot l’any perquè no es marceixi.

 La Coordinadora d’ONG Solidàries de les comarques gironines i l’Alt Maresme, la Coordinadora d’ONGD i altres Moviments Solidaris de Lleida han treballat a 25 centres. I ho han fet en dues vessants: l’artística i l’educació en valors.

El dilluns 30 de gener, coincidint amb el DENIP, de les 11 a les 12h del matí es realitzarà un acte de cloenda de la campanya carregat d’activitats. A Lleida, al costat de la glorieta dels Camps Elisis, es plantarà un Jardí per la Pau amb alumnes de 1er i 2n de primària i a Girona, al Parc del Migdia hi haurà la plantada del Jardí per la Pau amb espectacle teatral i lectura de manifest..

Aquestes entitats treballen conjuntament Pau, Drets Humans i Cooperació com a elements indissolubles que  tenen com a objectiu comú la justícia social.

 

Compartir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.
Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Barcelona: Mujheroes 2011 en Barcelona. Proyecto expositivo colectivo itinerante de arte femenino

La Casa Amarilla presenta Mujheroes 2011, cuarta edición del proyecto expositivo colectivo itinerante de arte...

Primeres recomanacions per informar sobre les agressions sexuals als mitjans

  Dimarts 12 de juny es van presentar públicament al Pati Maning de Barcelona les...

Argentina: Concentración de 260 Hombres Contra el Machismo en el Puente de la Mujer de Buenos Aires

Buenos Aires, Martes 26 de Julio de 2011  260 Hombres Contra el Machismo en el...