domingo 24 septiembre 2023

domingo 24 septiembre 2023

Compartir

Girona i LLeida: Més de 6.000 flors per la Pau

Per segon any consecutiu, més de 6.000 escolars de Girona i Lleida celebren conjuntament el dia Escolar de la Noviolència i la Pau (DENIP), que es commemora el dilluns 30 de gener, coincidint amb la data de la mort de Gandhi. A Lleida, la festa es farà a les 12h als Camps Elisis.

La campanya Jardins per la Pau, permetrà que milers de flors artesanals, fetes per escolars d’infantil i primària amb materials reutilitzats, brotin a les escoles i al carrer. Jardins de creativitat que permetran a milers d’alumnes dir, un cop més, que la pau avui és més necessària que mai i que, com les flors, cal cuidar-la tot l’any perquè no es marceixi.

 La Coordinadora d’ONG Solidàries de les comarques gironines i l’Alt Maresme, la Coordinadora d’ONGD i altres Moviments Solidaris de Lleida han treballat a 25 centres. I ho han fet en dues vessants: l’artística i l’educació en valors.

El dilluns 30 de gener, coincidint amb el DENIP, de les 11 a les 12h del matí es realitzarà un acte de cloenda de la campanya carregat d’activitats. A Lleida, al costat de la glorieta dels Camps Elisis, es plantarà un Jardí per la Pau amb alumnes de 1er i 2n de primària i a Girona, al Parc del Migdia hi haurà la plantada del Jardí per la Pau amb espectacle teatral i lectura de manifest..

Aquestes entitats treballen conjuntament Pau, Drets Humans i Cooperació com a elements indissolubles que  tenen com a objectiu comú la justícia social.

 

Compartir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Barcelona: Convocat el Premi a la Recerca Francesca Bonnemaison

La Diputació de Barcelona, a través de l’Àrea d’Igualtat i Sostenibilitat Social, impulsa des del...

Intersindical Valenciana rebutja els insults misógins a les tres protagonistes de la Cavalcada Les Magues de gener i les most

La Societat Coral el Micalet ha organitzat la setmana de la infantesa, recuperant així la...

Sylvie Luzala denuncia que a la R. D. del Congo la majoria de mitjans no parlen de la dona

Tres detencions en els dos últims anys. Per la primera, demanar públicament la gratuïtat de...