Dissabte 09 desembre 2023

Dissabte 09 desembre 2023

Compartir

ENTITATS Confederació Catalana d’ONG per la Pau, els Drets Humans i el Desenvolupament: Accions contra la retallada pressupostària

ENTITATS CONFEDERACIÓ. IMPORTANT: DIVENDRES 15 A LES 10.30 H RODA PREMSA I ACCIÓ AL PARLAMENT CONTRA RETALLADA PRESSUPOST

Benvolgudes entitats,
Com ja sabeu en la reunió oberta d’entitats del 28 juny vam decidir portar a terme noves accions de protesta per denunciar la retallada pressupostària.
Finalment aquestes accions es concentraran les dues properes setmanes, coincidint amb dues cites importants els propers 15 i 20 juliol.


Aquestes divendres 15 de juliol, aprofitant la compareixença demanada per la FCONGD, us convoquem davant del Parlament a les 10:30 h per fer l’enterrament simbòlic de les polítiques públiques de Cooperació, Pau i Drets Humans. Serà una acte simbòlic i senzill, i us demanem que hi assistiu amb roba negra, d’acord als cànons d’un funeral clàssic ;), i que feu difusió i convideu a la vostra base social.  
Acte seguit hi haurà una roda de premsa on anunciarem que no assistirem més al Consell de Cooperació. Us adjuntem la nota de premsa i us demanem que d’aquí a finals de mes fem un esforç comunicatiu col·lectiu tant als mitjans de comunicació al nostre abast, com a les xarxes socials.

El dia 20 de juliol hi ha Consell de Cooperació a les 16 h. Hi anirem i explicarem que no hi assistirem més, per què ho fem i les nostres condicions per tornar-hi:
Que el Govern obri una via de diàleg amb el sector d’alt nivell i que recuperem la cultura del consens
Que hi hagi un canvi en el pressupost que permeti pensar que hi ha la intenció de tenir una política pública seriosa de Cooperació, Pau i Drets Humans a Catalunya.
Que hi hagi una solució a l’actual dispersió i invisibilització dels àmbits de Pau i Drets, per tal de facilitar la interlocució i el seguiment per part de les entitats especialitzades.

Ens veiem divendres a les 10.30 h al Parlament i, mentrestant, ens anirem retrobant a la xarxes, als diaris, a les tertúlies i a on bonament puguem.

Ànims, molts ànims, que pel que lluitem fa que valgui la pena!!
Fins divendres!!!

Confederació Catalana d’ONG per la Pau, els Drets Humans i el Desenvolupament

c/ Tàpies, 1-3 – 08001 – Barcelona
93 442 28 35
informacio@confederacio.org  – www.confederacio.org

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Univeristat de Barcelona: DIA INTERNACIONAL DE LA DONA I CONEIXEMENT

ACTIVITATS EXPOSICIONS Recital: VEU DE DONA. HOMENATGE A LES POETES Assumpció Forcada 8/3/2011, 10:00-11:30 Aula...

V Jornades Marçalianes 2

V Jornades Marçalianes a Barcelona i Girona

                                                         Enguany les Jornades que es van estrenar el dimarts 11 de novembre a la...

Carme Porta-1

14 morts. 11.000 denúncies

  OPINIÓ 14 dones mortes a Catalunya (25 arreu dels Països Catalans), 12.000 dones ateses...