Friday 22 September 2023

Friday 22 September 2023

Compartir

Tarragona: Tesi doctoral “Pensament i acció del moviment feminista a Catalunya durant la transició democràtica (1975-1985)” / La Independent / Notícies gènere

 

Meritxell Ferré és la llicenciada i futura doctora que defensarà* aquesta Tesi doctoral que ben segur cobrirà un dels buits existents pel que fa a la participació de les dones en la transició política del nostre país.

El  Tribunal el conformen la Dra. Mary Nash de la UB, la Dra. Joana Zaragoza de la URV i la professora italiana Dra. Laura Guidi de la Universitat de Napòls Federic II. Cal remarcar aquesta presència d’una professora de fora perquè la tesi opta a menció europea. La direcció de la tesi és de la Dra. Montserrat Duch Plana.

 

La seva autora ha manifestat a La Independent: “Agraeixo la col·laboració i la bona disposició de totes les activistes feministes que van cedir-me la seva veu i la seva experiència personal per poder conformar la història d’un moviment que va resultar clau en la consolidació de la democràcia al nostre país”.

*L’exposició d’aquesta necessaria i interessant Tesi doctoral serà el dia 20 de desembre a les 11 del matí a la Sala de Juntes al Campus Catalunya de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona.

Compartir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Buena

Les oblidades

  OPINIÓ Ahir vaig llegir un missatge a twitter que deia literalment: “Quedan quince minutos para...

Europa: Nou seminari pel lliurament del Premi Sàkharov 2013 a Malala Yousafzai /La Independent / Notícies gènere

El Servei de Premsa del Parlament Europeu organitza a Brussel·les el dimecres 20 de novembre...

Els mitjans de comunicació i les dones

  OPINIÓ Les dones no som tractades amb justícia en els mitjans de comunicació. Els...