Monday 15 July 2024

Monday 15 July 2024

Subvencions ICD 2012 a Projectes Entitats

L’Institut Català de les Dones convoca les subvencions per a projectes d’entitats que promoguin la igualtat entre dones i homes

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 22 de març

L’Institut Català de les Dones (ICD), adscrit al Departament de Benestar Social i Família, convoca les subvencions a entitats per a la realització de projectes d’utilitat pública o interès social per promoure la igualtat efectiva de dones i homes. 

Són subvencionables els projectes els objectius dels quals s’emmarquin dins de les àrees d’actuació de l’Institut Català de les Dones. En concret, es dóna suport a les línies següents: 

·     Projectes generals amb un pressupost màxim de 2.500 euros que fomentin el teixit associatiu de dones al territori.

·     Projectes generals amb un pressupost superior a 2.500 euros o projectes específics que realitzi l’entitat relacionats amb els àmbits de competència de l’Institut Català de les Dones: foment de la igualtat d’oportunitats entre dones i homes, visibilització de les dones com a agents socials i violència masclista.

Poden optar a les subvencions regulades en aquestes bases les associacions i les fundacions no participades per les administracions públiques, les organitzacions sindicals i les cooperatives sense finalitat de lucre que realitzin actuacions per promoure la igualtat efectiva de dones i homes. 

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 22 de març de 2012. Les bases i els fulls de sol·licitud es poden trobar al web de l’ICD.

Compartir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Picture of Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.
Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

La Reforma laboral mexicana perjudica les dones

La creixent incorporació femenina a tots els sectors laborals va servir als patrons per pagar...

Comunicar, cada dia

De vegades l’entusiasme, la satisfacció i l’eufòria de veure les portades amb imatges de les...

Barcelona: “MujerEres” a La Farinera del Clot / La Independent / Notícies Gènere

El dissabte 29 de maig a les 18 hs a la Farinera del Clot...